Deep Throat a mélytorok szopás

1972-ben, mint egy bomba robbant be a köztudatba a mélytorok-technika, ami Linda Lovelace nevéhez fűződik. Az egykori prostituáltból pornószínésznővé avanzsált Lovelace annak idején azt állította, hogy kényszerítették a botrányos film torkos jeleneteire – ennek ellenére nők ezrei szeretnék elsajátítani és partnerüket megajándékozni az érzéssel. A technika nem könnyű, emiatt a hölgyek az első próbálkozások után ritkán lelkesek, de sok türelemmel lépésről lépésre elsajátítható. Így.

A Deep Throat a film

A sokat vitatott mélytorok-technikát Linda Lovelace pornószínésznő robbantotta be a köztudatba 1972-ben. A Deep Throat című film hatalmas botrányt kavart, és nem csak azért, mert ez volt az első 18 éven felülieknek szóló amerikai film. Lovelace ugyanis a közfelháborodást keltő film kapcsán azt állította, hogy fegyverrel kényszerítették a jelenetre – az ilyen fajta védekezés lássuk be, nem ritka a pornóvilágban.
A film rendezője egyébként személyre szabottan az egykor prostituáltként dolgozó nőre írta a forgatókönyvet: a történet szerint Lovelace olyan lányt alakít, akinek még soha nem volt orgazmusa. Barátnője tanácsára szakemberhez fordul, végül az orvosa rájön, hogy a probléma egész egyszerűen abból adódik, hogy páciense csiklója nem szokványos módon a torkában található. A lelkesen gyógyító doktor karakterét megszemélyesítő Harry Reems-et az erőszakosnak és perverznek nyilvánított jelenet miatt öt év börtönre ítélték, ám végül felmentették, mert olyan sztárok vették pártfogásba, mint Jack Nicholson, Truman Capote és Johnny Carson.

Mélytorok a technika
Orális szexben járatlanoknak nem ajánlott a mélytorkozás – elsőre nem is szokott sikerülni, és sokan keverik a szezont a fazonnal: egy kis péniszt tövig benyelni nem nagy kunszt, és az öklendezve lecsúsztatott méretes farkat sem ajánlatos összekeverni a mélytorok-technika fogalmával. A férfi számára szerzett öröm nyitja az – magán a tudaton kívül, hogy a nő teljes mértékben befogadja őt, na meg persze a látvány -, hogy a torok olyan erős szorítást gyakorol a péniszre, amilyet legfeljebb anális közösülésnél tapasztalhat. A garat reflexszerű görcsének megtapasztalása megegyezik a fenékizom megfeszülésével járó élvezettel, és hasonlóan nehezen tud ellazulni ahhoz, hogy a behatolás sikeres legyen. Éppen ezért sok időre és türelemre van szükség, hogy minden tökéletesen működjön. (Ne feledjük viszont, hogy az anális élvezetekkel szemben torkos alanyunk örömet maximum abban lel, hogy nem szokványos módon elégítheti ki partnerét – kölcsön kenyér visszajár uraim, nem bealudni utána! )
Na de lássuk, miben áll az a technika, amitől hányás nélkül kiküszöbölhetjük, hogy egy férfi hímvesszeje torkig hatoljon. Az elv ugyanaz, mint a kardnyelők esetében, azaz, hogy a makk túljusson a nyelőcső nyílásán, a száj a nyelőcső folytatása kell, hogy legyen (a szájüreg és a torok egy egyenes vonalat alkossanak). Legegyszerűbben ezt abban a pozitúrában érhetjük el, amikor az ágyon fekve az ágy széléről lelógatjuk a fejünket, a férfi pedig felettünk térdel.
A nyelvet úgy kell elhelyezni, mint amikor az orvos a spatulával a torkot vizsgálja – minél jobban letapad, annál jobb, mert annál könnyebb az út lefelé. Lehetőség szerint ehhez minden esetben társuljon bő nyál, vagy valamilyen síkosító, és a következő lépés máris a torok megnyitása.
A hiedelemmel ellentétben nem kell ellazítani, csak mint ásításkor szokás, úgy kifeszíteni – ez eleinte nem túl kellemes, de hozzá lehet szokni. A nyelv hátsó részének lenyomása küzd az öklendezés ellen. Ez a reflex akkor lép fel, amikor amikor a pénisz a torok gégén lévő nyelvcsaphoz ér. Az érzés ellenére próbáljuk minél lentebb nyomni a hímvesszőt, de ha már végképp nem bírjuk, ne erőltessük, mert kínos helyzetek adódhatnak belőle. A fuldoklás vagy így, vagy úgy alább fog hagyni – ha kudarcot vallottunk, ne adjuk fel, akár hónapokig is eltarthat a technika elsajátítása, ha pedig sikeresen túljutottunk a megpróbáltatáson, már csak levegőhöz kell valahogy jutni. Ehhez például jól szellőző orr szükséges – bár Lovelace azt állította, hogy a száján keresztül lélegzett, amikor a pénisz épp kifelé csúszott, ez csak jól összeszokott párnál ajánlatos kipróbálni, azt is csak abban az esetben, ha a ritmust a hölgy diktálja.

Mélytorok + extrák

Ha ezek már probléma nélkül mennek, akkor jöhetnek különböző extrák, például közvetlenül a nyelőcsőbe való ejakuláció. Akik nem szeretik az ondó ízét, azonnal álljanak neki a módszer elsajátításának, jó hírrel szolgálunk ugyanis: a makk már az ízlelőbimbókon túl helyezkedik el, így sem ananászlevet nem kell itatni, sem az alkoholtól megvonni a spermagazdát.
A hangszálak rezegtetése is külön örömforrás, és bár énekelni nehézkes és muris is lenne, azért meg lehet próbálkozni különböző hangok kiadásával. Orbitális kéjérzésről számoltak be azok a férfiak, akiknél a torokmasszázst is alkalmazták. A kezdeti nehézségek leküzdése után már gyerekjáték elsajátítani ezt a technikát: egyszerűen csak meg kell próbálni nyelni, miközben a pénisz a torkunkban van – nem fog sikerülni, de a torokizmok hirtelen rátapadnak a makk alatti karimára, kellemesen szorító gyűrűt képezve.
Bárki, aki szeretné kipróbálni ezt a módszert, mindenképp beszélje át partnerével az elképzeléseket. Bár leginkább ez a nők próbatétele (homoszexuális kapcsolatban egyértelműen a férfiaké is ), a pasiknak is teljes együttműködéssel kell részt vennie a próbálkozásban. A mélytorokkal sokan visszaélnek, a pornófilmekből kiindulva egyre többen érzik felhatalmazva magukat arra, hogy partnerük szájába beleerőszakolják a péniszüket ( a pornóvilágban ennek gagging a neve ). Hajlamosak megfeledkezni az íratlan szabályról: ha olyan helyre dugod a szerszámodat, ahol fogak vannak, ott a nő az úr. Ők pedig ne féljenek harapni, ha úgy adódik.

0 comments on “Deep Throat a mélytorok szopás

  1. Azért jó, mert a férfiaknak más élményt nyújt, mint a sima orális szex. A fiúm szerint melegebb, bensőbb érzetet ad. Jól kinyújtjuk a nyelvet, és fokozatosan minél mélyebbre leengedjük az adott szerszámot. A technikát ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor röviditaloznak, és egy hajtásra ledöntik a felest, ugyanúgy ki kell nyitni a torkot. De állítólag a kardnyelők is így nyelik. Az ember szinte befalja, apránként lenyeli a péniszt. Nem fáj, és nem jelent veszélyt, mert ugye nem acélból van, de eleinte előfordulhat öklendezés, olyankor tovább kell próbálni, jobban ellazítani a torok izmait. Erre egy olyan türelmes partnerhez van szükség, akiben megbízunk, hogy nem tesz kárt bennünk, és persze a felfokozott izgalmi állapot elengedhetetlen hozzá. Én szinte rászoktam, mert igazán látványos fejleményt lehet elérni vele a fiún. Semmi negatívumot nem tudok felhozni a mélytorok ellen. Szeretni kell hozzá nagyon a szexet, és akkor hamar ráérez az ember az ízére. Nem kell hozzá semmilyen különleges képesség, aki intenzív szexuális életet él, meg tudja tanulni könnyen. Én erre a módszerre esküszöm, a kedvencem.

Vélemény, hozzászólás?