Madonna mélytorok technikája

A mostanában leginkább a zenéjén kívül a kabbala és a válása miatt újságokba kerülő Madonna nem mindig volt ennyire visszahúzódó, ezért úgy gondoltuk, hogy fiatalabb olvasóink kedvéért, valamint a nosztalgiázóknak felidézzük az énekesnő pályájának kezdetét, majd fénykorát, amikor szinte minden napra jutott egy-egy pikáns kép. Egészen a 2003-as Video Music Awardsig érdekes tudott maradni, amikor megcsókolta Britney Spearst és Christina Aguilerát. Azóta eltűnt, viszont talán újra van remény, állítólag aktuális pasijának pornós múltja van. Madonna új fiúját Jesus Luznak hívják, és szerepelt pornófilmben, de nem szexelt a kamerák előtt. Végre egy olyan információ Madonnáról, ami hűen idézi azt a korszakot, ami világhírűvé tette az énekesnőt: fülbemászó számokat írt és gondosan adagolt botrányokkal tartotta fenn maga körül a figyelmet. Luzzal már egy közös, viszonylag erotikus fotósorozatot is készítettek a W magazinnak, ami szintén az ötvenes zenész legjobb pillanatait idézi.

Madonnával az ágyban: Az új beszállók és a nosztalgiázók kedvéért felidézzük, hogy Madonna, aki az utóbbi néhány évben, talán a kabbala tanításainak köszönhetően, annyira volt izgalmas, mint Ihos József a Hal a tortánban, nem mindig volt ilyen. Sőt. Madonna korábban a nyíltan vállalt szexualitás és erotika példaképe volt. Aztán persze tudatosan hagyott fel a sokak számára botrányos megnyilvánulásaival, mert szerinte félreértették.

Azon kívül, hogy szinte minden kihívó ruhában megjelent már nyilvánosan, kezdve a hastáncos jelmeztől egészen a babydollig, Madonna mindig bevállalós volt, és sosem mondott nemet egy kellemes polgárpukkasztásra.

Ennek a remek tulajdonságának köszönhetően tudhatta meg mindenki az 1991-es Madonnával az ágyban című dokumentumfilmből, hogy az énekesnő mennyire képzett mélytorok-művész. Az alábbi videón egy asztalnál ülve először rendesen benyel egy üveget, majd néhány in-out, in-out mozdulat után megissza az üveg tartalmát, amit az asztaltársaság a „Lenyeli!” felkiáltással fogad.

 

Nehéz eldönteni, hogy ez az üveges videó a leginkább szexuálisan töltött tartalom, amit Madonnától kaptunk az évek során, vagy az 1992-es SEX  című botránykönyv. Ebben az énekesnő Steven Meisel – a Vogue és a W magazin fotósa – remek erotikus, szoftpornó képein körbejárja a szexualitás minden területét, a gruppenszextől kezdve, a leszbikus jeleneteken át, a szadomazóig. A könyv első oldalán az a szöveg olvasható: „I will teach you how to fuck” (Megtanítalak baszni), és Madonna alapos munkát végzett.

A könyvet Madonna 1992-es lemeze, az Erotica kapcsán adták ki. Az énekesnő akkori kiadójának, a Warnernak annyi megkötése volt, hogy vallási témájú, állatszexes, illetve gyermekpornográfiát ábrázoló képek nem lehetnek a könyvben. Hogy Madonna megmutassa, ő csak a maga szabályait hajlandó betartani, két olyan képet is becsempészett, amik elvileg a Warner vezetőinek kérésének ellentmondtak: az egyiken Madonna kikötözve fekszik egy kereszt alatt, a másikon egy kutyával térdel, és úgy néz ki, mintha a kutya orálisan kielégítené.

A könyv nagy botrányt kavart. Sokan bojkottálni akarták a megjelenését, számos könyvesbolt nem volt hajlandó árulni, a kritikusok meg azt mondták, hogy az egész könyv nem más, mint kiszámított botránykeltés, hogy Madonna így növelje meg új lemeze eladásait. A könyv mindenesetre hamar kultikus darab lett.

Miután mindenki megnézte az előző linkek egyikén a teljes könyvet, nagyot ugrunk előre az időben, egészen 2003-ig. Madonna egyik utolsó igazán nagy húzása volt ugyanis ekkor az MTV Video Music Awardson, ahol az akkor felfelé ágon lévő Britney Spearsszel és Christin Aguilerával adott elő közösen egy számot, ami a Material Girllel kezdődik és a Hollywooddal végződik egy kis Missy Elliott Work It betét után. A számban alapvetően esküvői ruhában vannak, Aguilera és Spears estélyiben, Madonna meg frakkban, és a szám negyedik percénél megcsókolja mindkét menyasszonyát, ezzel egy életre beleírva mindhármukat a Video Music Awards-történelembe.

0 comments on “Madonna mélytorok technikája

Vélemény, hozzászólás?