Kalandra fallosz!

Ne érezzék kellemetlenül maukat azok a hölgyek, akik a Kalandra fal! című műsorban nem a játékosok arcát, hanem a ruhájukon pajzánul dudorodó férfiasságát bámulták! Azért adtak ugyanis testhezálló “űrruhát” a celebekre, hogy a korábbinál alaposabban megismerhessük őket, és ők ezt nem is bánják. Alig ismeri fel a néző a hírességeket az RTL Klub Kalandra fal! című műsorában. Ennek logikus magyarázata lehetne, hogy bukósisakot viselnek, de ha a nők mélyebben a lelkükbe néznek, elismerik, hogy alig figyelik a férfi szereplők arcát, mert a szemünk óhatatlanul a celebek övön aluli fertályán kalandozik. A testhez simuló, ezüstösen csillogó ruha szinte vonzza a tekintetet a büszkén dudoró, szerény kis csomagba rendeződő, vagy kacéran félrecsapott intim testrészekre.
Cooky élvezte a sokat láttató viseletet.
– A strandon is ennyi látszik belőlem – mondta a francia származású rádiós. – Nagyon jópofa műsor, aki elvállalta, pontosan tudta, hogy milyen ruhában kell megjelenni. Szerintem kifejezetten dögös voltam a kezeslábasban. A lányok még a rádióműsoromban is üzentét, hogy nagyon jól néztem ki – büszkélkedett a műsorvezető. Szőke András rendező szerint nevettetni mentek a stúdióba, és ezt sikerrel tették:

– Természetesen tisztában voltam azzal, hogy nézek ki – mondja Szőke András.
– A műsornak tiszta üzenete van: a szórakoztatás. Extrém helyzetben, nem hétköznapi ruhában jelentünk meg, és nagyon jól éreztük magunkat. Ebben az országban tíz deka nevetést okozni, minden pénzt megér.

A nézettségi adatok szerint népszerű a műsor. Azért, mert ötletes a játék, vagy mert ilyen a ruhánk, ki tudja?

– A szereplők ruhája egyfelől a csatorna által megvásárolt műsorformátumnak része, de praktikus oka is van a testresimuló öltözéknek: vízhatlan anyagból készült, és ahhoz, hogy némi védelmet nyújtson a sztároknak, nem mehet be alá víz. – mondta el Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?