Szex vendégségben

szex_ruhabanFüggetlenül attól, hogy ti mentek az ünnepek alatt a családodhoz, vagy ők jönnek hozzátok, nehéz megúszni a kínt, hogy nem bújhattok össze, mert a vendégek vagy vendéglátók hallhatnak titeket. Mindenki azt várja tőletek, hogy a lehető legjobban viselkedjetek, ezért nem csoda, ha sok év szabadság után újra úgy érzitek magatokat, mint kamasz korotokban. Persze megfűszerezve az ünnepi stresszel, a magánélet hiányával és a családi jópofizással két vacsora és kollektív DVD-nézés között.
És itt jön képbe a szex. Semmi sem kapcsol ki jobban vagy feledteti el veled a napi fáradalmakat, mint egy izgalmas menet a pároddal. Segít az összpontosításban, megfiatalít és energiát ad, ám a családtagok közvetlen közelében csak trükkösen megoldható. A falak évről évre vékonyabbnak tűnnek, valaki folyton az ajtó előtt mászkál- nem is csoda, hogy vannak, akik teljesen feladják a próbálkozást. Ha te nem szeretnél közéjük tartozni, olvasd el tippjeinket!

Válassz okosan!
Tíz perccel a családi vacsora előtt nem a legjobb ötlet tantrikus szexpózokkal próbálkozni. Kerülj minden bonyolult szexjátékot: ne most próbáljátok ki a szerepjátékot és lehetőleg ne csiklandozd madártollal a párodat. Fogd fel ezt az időszakot úgy, hogy a lehető legjobb alkalom a gyorsmenetek technikájának elsajátítására. Maradj a kipróbált figuráknál, melyekről tudod, hogy gyorsan működnek és mindig beválnak.

Ne számíts eget rengető szexre
Mindenki önző és céltudatos, mikor az orgazmusáról van szó. Ha tisztában vagy saját szexualitásoddal, a csúcsot a lehető legjobb úton és leggyorsabban akarod elérni. Ám ez a szezon az adakozásról szól; éppen ideje, hogy alacsonyabbra helyezd a mércét és arra fókuszálj, mit adhatsz a másiknak. Ne követeld az egész habos tortát, ha tudod, hogy egy szelettel is beéred.

Fedd el a zajokat!
Van rádió vagy tévé a szobában? Kapcsoljátok be! Ha tudod, hogy valamelyikőtök nem bírja ki nyögdécselés nélkül, tedd meg azt a szívességet a családnak- és magatoknak-, hogy elfeded a zajokat. Amennyiben a ház kicsi és mindenki tudja, mi folyik a vendégszobában, egy-két családtag akkor is értékelni fogja a gesztust.

Meneküljetek a fürdőszobába!
A vizesblokk valószínűleg az egyik legjobb hely egy kóbor menetre, ugyanis indokot biztosít, hogy huzamos ideig bent tartózkodj anélkül, hogy zavarnának, ráadásul a zajok leplezésére ott a folyó víz, a WC-öblítés vagy a hajszárító. Csak akkor vállald a fürdőszobai pajkosságot, mikor kevésbé nagy a forgalom vagy ha biztosan tudod, hogy gyors leszel.

Tiltott gyümölcs
Ha otthon vagy, emlékezz vissza a kamaszkorodra: biztosan volt idő, mikor a szüleid nem engedték, hogy a barátod nálad aludjon. Talán az is előfordult, hogy a srác a tiltás ellenére belógott? Attól tartottatok, hogy a szüleid rátok nyitnak? Használd most ezt erotikus fantáziának, hogy még jobban felpörgesd az élvezetet.

Vélemény, hozzászólás?