Claudiát hidegen hagyja Gesztesi szenvedése

A korábban kemény macsóként, akcióhősként megismert színészről elképzelni sem tudtuk, hogy lelki problémáit megosztja a nagyközönséggel, hogy őszintén és kendőzetlenül mesél gyarlóságáról. Most azonban már nem bírta magában tartani érzéseit, a színész elsírta minden fájdalmát. Szó szerint a fájdalmát, hiszen állítása szerint gyomorvérzést is kapott nem sokkal azután, hogy imádott felesége és kislánya elköltözött tőle.
liptaiPróbálta férfiként, emelt fővel elviselni, hogy szétesett a családja, de mégsem tudta „kihordani lábon”, padlóra került. Kórházban kezelték, feszültség és depresszió kínozta. Nemcsak azt volt képtelen feldolgozni, hogy elhagyták, hanem azt is, hogy hamar lemondott Claudiáról.
„Claudia kőkeményen kimondta, hogy vége, és én ezt tudomásul vettem. Aztán ahogy közeledett a költözés napja, ahogy egyre nyilvánvalóbb lett, hogy Claudia és Panka tényleg elmennek, mindig csak rosszabb lett. Majd hirtelen tudatosodott bennem, hogy egyedül vagyok. Túl könnyen engedtem el Claudiát, harcolnom kellett volna érte” – nyilatkozta a Story magazinnak.
Most azt is belátta, hogy hiba volt egy portára költöztetni korábbi és jelenlegi feleségét. Ami mindenki másnak kezdettől fogva egyértelmű volt, nála is világos lett: képtelenség az egykori és a mostani kedvest közel tartani egymáshoz.
„Hiba volt azt hinnem, hogy a korábbi családom és az új családom fizikailag ennyire közel létezhet egymáshoz. Amikor megjöttünk egy külföldi útról, letettem a bőröndöt az előszobában, és átmentem a szomszédba a régi családomhoz, merthogy hiányoztak a gyerekek. gesztesiÉszre sem vettem, hogy egy kényes porcelánboltban közlekedem. Ma már tudom, hogy akit nagyon szeretsz, annak mindent, de mindent alá kell rendelned” – ismerte be.
Úgy tudjuk, férje fájdalmas vallomása nem nagyon érintette meg Liptai Claudiát, a TV2 csinos műsorvezetőjét nem érdekli különösebben, hogy ­miatta szenved Gesztesi. Átalakult külsővel, bomba formában éli új életét, visszafelé nem igazán akar tekingetni. Ezt bizonyítja a hot! magazin információja is, miszerint nem töltik együtt a karácsonyi ünnepeket. Pedig korábban azt ígérte Claudia, hogy a kis Panka érdekében meglépi ezt.
Egyvalami azonban még mindig sötét folt a sztárpár szakítása körül: miért mutatott ajtót férjének Claudia? Talán hamarosan az is kiderül, hiszen jövő hétfőn Joshi Bharat műsorában vendégeskedik Gesztesi Károly… (Blikk információ)

Vélemény, hozzászólás?