Kozsó megtalálta biszex párját?

judy-nero_kozsoÚj sztárpár született – a Bors szerint. Az interneten párt kereső Kozsó ugyanis túlesett egy izgalmas találkozáson, ahol Judy Nero táncosnő és expornós aktmodell próbálta a szívét rabul ejteni. Néhány hete Kozsó még félve vállalta a nyilvánosság előtt, hogy egy internetes oldal segítségével keres párt. Ráadásul, leendő partnernőjétől nemcsak azt várja el, hogy szép és szexi legyen, hanem azt is, hogy saját neméhez is vonzódjon. Őszintesége meghozta a gyümölcsét, mert a lapunkban megjelent cikk óta lányok tucatjai ajánlkoztak fel. Kozsó tekintete már meg is akadt valakin: a jelölt a felnőttfilmekből ismert Judy Nero.
– Nekem nagyon bejön Kozsó! – mesélte fesztelenül Judy.
– A Cool tévé stúdiójában találkoztunk először. Jóvágású, igazi macsó. A válásom óta rá sem néztem senkire, de neki olyan kisugárzása van, hogy azonnal magával ragadt. Igaz, csak egy randin vagyunk túl, de remélem, lesz folytatás – fogalmazott az expornós lány. Judy pont megfelel az énekes ízlésének: gyönyörű a teste, kedves, jó a humorérzéke, és nem mellesleg két Pornó Oscar – díj tulajdonosa, ebből az egyiket az év legjobb leszbikus jelenetéért kapta.
– Judy nagyon édes csaj! – lelkesedik Kozsó.
– Sokan fennakadtak azon, hogy biszex lányt keresek, pedig ez a részemről nem perverzió. Én a biszexualitás mögött a vagányságot, nyitottságot keresem. Judy épp ilyen. Hogy mi lesz kettőnk között, azt még nem tudom. Sok beszélgetés vár ránk, az biztos – mesélte a párkereső sztár.

A legjobb SZEXSHOP itt! - A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt!

3 comments on “Kozsó megtalálta biszex párját?

Vélemény, hozzászólás?