Dubaiban ribanckodnak a magyar lányok 2. rész

Merci_luxuskurva_szajaba_vizelnekA férfiak élvezik a hatalmukat egy szép nő felett, akár verik, arcon vizelik, megalázzák:
– A vendégeim üzletemberek, politikusok, milliárdosok, unatkozó, jól kereső menedzserek, kilencven százalékuk köztiszteletben álló családapa, két-három gyerekkel. Sok pénzzel rendelkeznek, és ennek megfelelő stílussal, mindenből a legjobbat akarják. Ezek a férfiak nem a gyors kielégülést keresik, hanem különleges élményre vágynak egy gyönyörű nővel: és ebbe gyakran belefér egy-egy vacsora, közös vásárlás vagy operalátogatás is. Utána persze irány a szállodai szoba. Természetesen ötcsillagos. A pénzt a végén, borítékban, diszkrét módon adják oda. Persze csak ha elégedettek. Ehhez bizonyos dolgoknak meg kell felelni.
Először is az átlagos prostituáltakkal ellentétben mi csókolózunk, és általában nem használunk óvszert. A testünk minden hajlatának tökéletes állapotban kell lennie. Illatosak, gusztusosak, kívánatosak vagyunk. Análisan kiöblítjük magunkat. A legfontosabb pedig, hogy nem mondhatunk semmire nemet.
A férfiak, akik fizetnek nekem, általában olyan dolgokat kérnek tőlem, amiket a feleségüktől nem lehet, vagy nem mernek. Szeretik nézni, ahogyan lassan megszabadulok előttük a ruhámtól, közben parancsolgatnak, hogy mit csináljak magammal, élvezik a hatalmukat felettem. Az elnyújtott orális szex állandóan a repertoáron van. A legtöbbjük különösen attól gerjed be, ha megalázó helyzetbe hozhat egy gyönyörű nőt. Szájba élvezés, spermanyelés nem szabad, hogy gond legyen. Van, hogy a végén csak nagyra kell nyitni a szám, és kiveri e farkát bele. Ehhez hozzátartozik a kikötözés, a pofon, az erőszak is.
Az anális szexet nagyon szeretik, vagy perverzióval megspékelve: kutyapózban hagyományosan közösülnek velem, miközben egy, két, három ujjával análisan mélyre behatol, és közösülés közben izgatja a saját farkát a testemben.
Egyszer nagyon megijedtem. Egy harmincöt év körüli értelmiségivel voltam együtt, és az előjáték során annyi elfojtott agresszió szabadult fel benne, hogy elkezdett ütni. Nem tudom, mi történt velem, de valamilyen mélyről jövő ösztönből visszaütöttem. Azt hittem, megöl, de legnagyobb meglepetésemre élvezte, hogy ő kapja a pofonokat. Kiderült, hogy nem is az kell neki, hogy ő üssön, hanem hogy neki okozzanak fájdalmat…

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.

2 comments on “Dubaiban ribanckodnak a magyar lányok 2. rész

Vélemény, hozzászólás?