Benkő fillérekért csinál hülyét magából

benkoFillérekért, legalábbis a show-biznisz világában szokatlanul alacsony gázsiért vállalta az RTL Klubon új műsorát Benkő Dániel. A Vasárnapi Blikk úgy tudja, hogy a korábban a lantját, manapság pedig egy másik, zeneileg kevésbé fontos szerszámát villogtató művész a komplett „Benkő feleséget keres” című produkcióra kötött szerződést, nem az egyes epizódokra. Információink szerint egyszeri, mindössze néhány százezer forintos tételről van szó, amelyet már át is utaltak a számlájára.
„Benkő nem dobálózott számokkal, egyszerűen csak aláírta a szerződést. Szerintem egyszerűen imád szerepelni, ez hajtja, ez tartja életben. Nem a tévézésből él, hiszen sem a Celeb vagyok, ments ki innen valóságshow-ban, sem a Vacsoracsatában nem voltak túlzott igényei. Abból, amit kért, csak néhány hónapig lehet fi zetni a rezsit” – mondta forrásunk.

A kereskedelmi televíziózásban nem ritkák a jó keresetek, a legnagyobb sztárok havi 2-3 milliós fizetésből gazdálkodnak, de olyanok is akadnak, akik egy-egy műsorra szerződnek, esetenként sok millió forintért. Más kérdés, hogy ezek a szerződések csak a műsor kifutásáig élnek, márpedig ezek élettartama általában fél év.
„Számomra a pénz nem jelent sokat, a nőket nem ezzel hódítom meg, a jó borhoz és az életszínvonalam fenntartásához pedig nem kellenek vagyonok. Amennyire szükségem volt, annyi mindig megadatott” – mondta Benkő Dániel, ám azt nem árulta el, hogy pontosan mennyit kap a műsorért. „Amikor felkerestek, két dolgot tartottam fontosnak: azt, hogy nőt találjak és azt, hogy odaadjam magam a nézőknek. Ki vagyok én, hogy feltételeket szabjak? Hogy jönnék én ahhoz?” – kérdezett vissza a lantművész, aki október 26-tól hétfőnként keresi a feleségét.
„Benkő Dániel tiszteletdíjáról nem tudok információt adni” – zárta rövidre nyilatkozatát Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója. (Blikk)

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.

Vélemény, hozzászólás?