Angelina Jolie állatszex

Már ha állatszexnek lehet mondani, ha egy ló lesmárolja Angelina Jolie mellét. Igazi állatszexet a Zooszex.com oldalon találsz, de ez csak bulvár erotika. Angelina Jolie filmjeiből erotikus videó itt, Angelina Jolie baszós, szopós, perverz fake pornóképek, Angelina Jolie és Lady Gaga szexeltek, Az eredendő bűnben Angelina Jolie meztelen, Angelina Jolie szexvideók, Megmutatta bombázó testét, A színésznő befolyásos híresség,

angelina_jolie_allatszex_loval

Angelina Jolie amerikai színésznő azt vallotta, mindig nagyon jó kapcsolatban volt édesanyjával, Marcheline-nel, aki 2007 januárjában hunyt el rákban, 56 évesen. Az igazság viszont, hogy rengeteget küzdöttek kapcsolatuk újraépítéséért, miután Angie 16 évesen elárulta őt.
Andrew Morton, a színésznő nem hivatalos életrajzírója tavaly nyomozásba kezdett és kiderítette, hogy Jolie 16 esztendős korában lefeküdt anyja barátjával. „Marcheline kapcsolatban élt egy férfival és nagyon szerelmes volt, de a lánya lefeküdt a „pótpapával” és folyton lógott az iskolából is”- nyilatkozta Jolie egy ismerőse. „Mikor Marcheline rájött, kidobta a férfit. Angelina nemrégen mesélte csak el a bátyjának az egész történetet. Alig maradt számára valaki, aki szereti és akiben megbízhat”- tette hozzá a barát, aki azt is elmondta, a filmsztár próbál minden olyan hírt titokban tartani, amely elszakíthatja párjától, Brad Pittől.

angelina_jolie_loval

Vélemény, hozzászólás?