Zimány nem kapott elég pénzt a pinájáért, segélyt kért

Nagykanizsa — Zimány Linda (24) segélyt kérelmezett, és kapott is, pedig egy dúsgazdag férfival, a pókerkirály Kaló Dénessel él együtt, aki eddigi pályafutása alatt 570 millió forintot nyert élő versenyeken. Lindát ma már az egyik legkeresettebb modellként tartják számon hazánkban, s Linda szereti is mutatni, hogy nagylábon él. Májusban a Playboyban is gátlástalanul mutogatta pucér testét. (Forrás: Blikk)

Több százezres táskával és méregdrága ruhában jelenik meg a partikon Kaló Dénes kedvese, Zimány Linda. pedig szegény segélyre szorul. A legeredményesebb magyar pókeres, az élő versenyeken eddig 570 millió forintot kereső Kaló nem adhat neki sok zsebpénzt…
Döbbenet: Zimány Linda segélyt kérelmezett, és kapott is, pedig egy dúsgazdag férfival, a pókerkirály Kaló Dénessel él együtt, aki eddigi pályafutása alatt 570 millió forintot nyert élő versenyeken. Kaló a legeredményesebb magyar zsugásnak számít, már ami a pénznyereményt illeti, hiszen 2006-ban az EPM bécsi versenyén lett második (64 000 dollár), 2007-ben az EPT badeni viadalán lett második (530 000 dollár), 2008-ban az EPT Monte Carlón lett ezüstérmes (1 865 000 dollár), az EPT Caribbean Adventure versenyén lett kilencvenkettedik (17 000 dollár), míg 2009-ben az Unibet Budapest Openen lett ötödik (32 000 dollár).
Kedvese, Linda 14 évesen csöppent a médiába, mint a magyar Britney Spears-hasonmás. Szépsége sokakat megbabonázott, rövid időn belül már modellként tűnt fel a kifutókon, és különféle reklámhordozókon. Szerepelt a legtöbb férfimagazinban, májusban csupasz pinára vetkőzött a Playboyban, műsorvezetőként dolgozott a Cool TV-n, és saját ruhakollekcióval is előrukkolt. Ma már az egyik legkeresettebb modellként tartják számon hazánkban, s Linda szereti is mutatni, hogy nagylábon él: szívesen aggat magára több százezer forintos kiegészítőket, ruhatára pedig a legdivatosabb darabokból áll.
Egy éve alkot egy párt Kaló Dénes és Zimány Linda: Éppen ezért megdöbbentő, hogy a „díva” életet élő modell segélyért állt sorba Nagykanizsán. Noha törvényes, mégis meglepő, miért érzi szükségét annak a napi 1355 forintnyi ellátásnak Zimány Linda, ha gardróbjában csak úgy sorakoznak a legdrágább holmik. A legutóbbi Sugarbird-bemutatón alsó hangon 200 ezret érő Gucci-táskájával és méregdrága Thomas Sabo-órájával villogott, ám már akkor sem lepődik meg senki, ha egy rendezvényre a világ egyik legexkluzívabb táskamárkájának, a Louis Vuittonnak egy példányával érkezik, amely a világsztárok körében is luxusmárkának számít: pár alapdarab már 300-400 ezer forintért megkapható. Linda annyira szereti ezt a márkát, hogy a születésnapján a tortáját is ez a logó „fémjelezte”.
A modell április végén kereste fel a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ nagykanizsai kirendeltségét, hogy benyújtsa álláskeresési ellátás megállapításának kérelmét. A 25027-0/2010-2003 ügyiratszámú határozat szerint Zimány Linda megkapta, amit kért, április 28. óta 65 napig napi 1355 forint álláskeresési járadékot állapítottak meg neki részben azért, mert az elmúlt négy évben 650 napig volt munkaviszonya. A modell először tagadta, hogy ő adta be a kérelmet, majd drága ügyvédekkel fenyegetőzött.
– Nem hallottam még ilyen ellátásról, nem tudom, mi az. Egy biztos, én nem voltam ott, és nem adtam be ilyen kérelmet. Ha valaki pedig helyettem írta alá a papírt, akkor az már okirat-hamisítás – mondta határozottan első megkeresésünkre a modell. Amikor újra beszéltünk vele, már nem tagadta, hogy ő veszi fel a járadékot, ám perrel fenyegette meg lapunkat. – Beszéltem az ügyvédemmel, nem akarom, hogy erről a témáról bármi megjelenjen. Nagyon drága ügyvédem van, Magyarország legjobbjai között szerepel, úgyhogy mindenki felkötheti a gatyáját, és ezt lehet fenyegetésnek venni! – mondta, majd kedvesen elköszönt.
Így nem tudtuk megkérdezni, hogy a napi 1355 forintból hogyan futja majd az ország egyik legjobb ügyvédjére… (Forrás: Pókermánia.hu)

2 comments on “Zimány nem kapott elég pénzt a pinájáért, segélyt kért

Vélemény, hozzászólás?