Zimány Linda vaginája a gazdag farkakat szereti

A honi lapok meglehetősen nagy terjedelemben foglalkoznak Dzsudzsák Balázs néhány hónapja Zimány Lindához kötődő nagy szerelmével. Az első számú magyar labdarúgó még addig szerteálló fogait is rendbe tetette, míg a modell frissen felturbózott keblével igyekezett izgalmat vinni Dzsudzsi amúgy sem szürke hétköznapjaiba.
Érdekesség, hogy Zimány a magát immár multimilliomossá felpókerező Kaló Dénessel szakított nemrégiben, sokak szerint éppen Dzsudzsák kedvéért, ám ezt a modell tagadja. Természetesen semmi kétségünk, hogy a szőke szépséget Balázs férfiúi vonzereje bűvölte el, így aztán minden él nélkül jegyezzük meg, hogy luxusból luxusba távozott, hiszen a magyar futballista éves keresete több százmillió forintra rúg.
Nagy kérdés, hogy mi lesz, ha igazak a hírek, miszerint Oroszország távoli csücskébe igazol (itt az évente több mint egymilliárd forintnyi fizetségért futballozó Roberto Carlos csapattársa lenne), mert azért Moszkvába kiugrani nem ugyanaz, mint Hollandiába.
Mindazonáltal a szerelem hatalmas, hiszen Linda maga nyilatkozta, hogy Balázs kedvéért már nem csak a mezeket tudja megkülönböztetni, de a szabályok némelyikével is tisztában van. Nemrégiben így nyilatkozott a magyar modell: „Balázs az a férfi, akire szükségem van, és aki mellett boldog tudok lenni”. Meseszép történet: végül is mi másra vágyhatna egy vonzó nő. A cikk forrása Borsonline, a cím forrása Internet, a kép forrása Imagevenue.

2 comments on “Zimány Linda vaginája a gazdag farkakat szereti

Vélemény, hozzászólás?