Szabó Brigitta pornóban szerepelt, itt megnézhető

Szabó Brigitta szépszemű fiatal magyar lány, kemény pornóban is szerepelt, ha érdekel megnézheted. Hiába az ártatlan szemek, a pornóért jól fizetnek. A lány Alekosz menyasszonyjelöltje is volt.

Szabó Brigitta egy pornófilm forgatáson szerepelt. Magyar fiúval Kálmán Ottóval szexelt, és orálszex lett az élvezetek befejezése.

Szabó Brigitta és Kálmán Ottó jelenetében pornófilm forgatáson készült hardcore fotók. Szabó Brigitta pornó casting szoft képek itt láthatók. Szabó Brigi Sugar Baby és Sweet Honey néven pornózott, videó és képek készültek. A pornós munkáit tagként nézheted meg itt.
A Storyonline írta, hogy megdöbbentő információ látott napvilágot Alekosz menyasszony-jelöltjéről. A Blikk úgy tudja, hogy Brigitta pornófilmes lett, mióta kikerült a görög hős háreméből.
Korábban az is kiderült, hogy a 23 éves lány escort munkával kereste kenyerét, de újabban állítólag a filmiparban próbálkozik, persze a felnőtteknek szóló kategóriában. A lap információi szerint Brigitta már le is forgatta első produkcióját. A filmből néhány képkocka az internetre is felkerült. A Blikk is megkereste Brigittát is, de ő nem akarta kommentálni a híreket.

Forrás: Szexplaza.hu link: Szabó Brigitta pornóban szerepelt, itt megnézhető