Pornóztak a tanárok, ráfáztak!

A tanár házaspárnak azonban valószínűleg a karrierje bánhatja kísérletező kedvüket, miután házilag készült amatőr pornófilmjük megjelent az interneten.
A 44 éves Jane Moyle általános iskolai tanárnő egyből felmondott, miután pletykák kezdtek terjengeni férjével folytatott, napvilágra került szexuális játékaikról. Férje, Colin, aki középiskolában tanít, egyelőre néhány hónapos „betegszabadságra” ment.
A változatos képsorokat a feltételezések szerint jó néhány diák, és szüleik is láthatták, mielőtt lekerültek volna a felnőtteknek szánt weboldalról. Jane és Colin, akik már több mint 20 éve házasok, nem folytathatták a tanítást, miután a felháborodott szülők értesítették az iskolaigazgatókat.
A Moyle házaspár dél-walesi otthonában forgatta az amatőr pornófilmet. Még folyik a vizsgálat, hogy milyen módon kerülhetett fel a film az internetre. Egyelőre nem lehet tudni, hogy maguk töltötték-e fel, vagy a tudtuk nélkül történt. Amikor egy helyi lap riportere interjút akart készíteni a házaspárral, Colin -mielőtt bevágta volna maga mögött a ház ajtaját- közölte, hogy nem nyilatkozik az ügy kapcsán. Az iskolaigazgatók nem kommentálták a történteket, mivel jelenleg mindkét iskolában szünet van.

Vélemény, hozzászólás?