Orális technikák haladóknak!

szopnekA huszonegyedik század elején még mindig vitatéma az orális szex. Ennek ismerete, gyakorlása és elfogadása a szexuális kultúra egyik alapja. Egy “szájszex” lehet gyors és mocskos, de ugyanakkor lehet élvezetes is. Csak Csajoknak! Az ajkak és a száj a szexuális együttlét kapujaként funkcionál, akár önmagában is lehet egy produkció vagy az aktus része. A forró ajkaiddal minden testrészt végigcsókolhatsz, mint fülcimpa, nyak és haladhatsz egyre lejjebb, úgyis mondhatnánk tetőtől-talpig feltérképezheted a pasid. A száj forró és nedves, puha és érzékeny – ettől lesz őrülten szexi és izgató az orális szex. Minden pasi egyéni adottságokkal rendelkezik, ezért is érdemes kommunikálnotok közben, ügyelni kell egymás jelzéseire. Nem szükséges a péniszen görcsölnöd mindvégig, elindulhatsz felfedezőútra másfele is.

Partneredet biztosan élvezni fogja ha így kényezteted, de ha vonakodsz a szex ezen formájától inkább ne is kezdj bele. Unalmas arccal, kényszerből mintha egy csatába indulnál, így nem lehet szexelni. Ne feledd partnered legféltettebb és legérzékenyebb testrészéről van szó, szegény zászlóját csak lelomboznád. Adj inkább hangot az élvezetnek és kezdetben inkább magaddal játszadozzál, ezt is imádják a pasik.

Nézzünk meg pár szexi fogást a játszadozásokhoz, így biztosan előbb-utóbb megjön a kedved egy kis fúvós hangszerezéshez, oboázáshoz!

Fagyi: fogd meg a pénisz alját vagy a makkot, majd nyalogasd, mint a fagyit. Hol egyik, hol másik oldalról. Ha már merészebb vagy akkor vedd szádba vagy nyalogasd a partnered heregolyóját, közben egyik kezeddel markold meg a péniszét, majd a másik hüvelyk vagy mutatóujjaddal nyomd a gátat.

Dugó: fordítsd el a fejed jobbra, majd balra és dugóhúzószerű mozdulatokkal haladj fel-és le a partnered hímtagján ajkaid segítségével. Nyalogasd körbe a nyalókád majd indulj el a másik irányba ugyanígy.

Pillangó: kinyújtott és merev nyelveddel először a makkot nyalogasd, majd rebbenő mozdulatokkal haladj végig a hímvesszőn mint egy éjszakai pillangó.

Harapdálás, szorítások, szívások: fogd meg a pénisz fejét, csókolgasd, finoman harapdáld meg, majd vedd a szádba és szorítsd meg belülről, aztán nyomd az ajkadhoz kívülről, mintha húzni akarnád, kis pipázás közben, de ekkor csak félig vedd a szádba a cigit, nehogy hamar elsüljön… majd tedd ugyanezt mélyen, mintha le akarnád nyelni.

Legvégén jöhet a fuvolázás: a heregolyók csókolgatása és a hímvessző billentyűzése.

A „mélytorok technika” sok férfi kedvence, míg a csajok rendszerint tartanak tőle. A trükk, a megfelelő „nyaktartásban” rejlik.

A legjobb SZEXSHOP itt! - A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt!

Vélemény, hozzászólás?