Orális szex

Talán nem is olyan meglepő, hogy a Káma Szútra szerzője szinte szégyellősen áll az orális szex kérdéséhez. Bár ma már széles körben elterjedt, és soha ilyen nyíltan nem beszéltek róla, sokan helytelenítik a cunnilingust és a fellációt, vagy legalábbis nem művelik. Vannak olyanok is, akik ellenzik a cunnilungust, de a fellációt nem utasítják el.

Viszont sokaknak nincsenek hasonló fenntartásik, és kiélvezik az orális szexszel járó örömöket és különleges intimitást.

Cunniluingus
A csikló izgatása
A csikló a női test talán legérzékenyebb része, és inkább az ajkakkal, nyelvvel izgatható. A nő állhat, ülhet, feküdhet, de a férfi úgy helyezkedjen fölé, hogy nyelve fölfelé simogassa. Azok a nők, akik élvezik az elnyújtott cunnilingust és egy sor orgazmust átélnek közben, kényelmesebb, ha fekszenek. A férfi a csikló mindkét oldalát izgassa. Egészen finoman érintse nyelvével a csikló fejét, és nyelve hegyével birizgálja az alját.

A perineum izgatása
Mikor a nő kitárja a lábát, a férfi hozzáfér a perineumhoz. A hüvely és az ánusz közötti, idegvégződésekben gazdag és nagyon érzékeny területet nevezzük így. A perineum cirógatása, nyalogatása komoly izgalmi állapotban hozza a nőt.

A rózsaszirom-csók
Orális szexnél sem kell rögtön a tárgyra térni. Jobb, ha férfi előbb gyöngéden megcsókolja kedvese hasát, combjai belsejét, és csak lassan halad a nemi szervek felé. Ha ideért, előbb csókolgassa, nyalogassa a szeméremdombot, a külső ajkakat és a csiklót. De elindulhat akár a mellektől is. Ha így, fokozatosan jut el céljához, még jobban növeli kedvesében a szexuális feszültséget.

Felláció
A pénisz nyalogatása
Izgassa föl kedvesét azzal, hogy úgy nyalogatja péniszét, mint egy jégkrémrudat. Egyik kezével fogja meg az alját, aztán hol egyik, hol másik oldalról simítsa végig nyelvével.

Pillangószárny
Igen hatékony technika. Nyelve, akár a pillangó szárnya, cikázzon kedvese péniszének alja mentén. Eleinte tartania kell közben, de kellő gyakorlattal keze segítsége nélkül is képes lesz rá, és eközben is simogathatja, cirógathatja.

Édes ajkak
Egyszerű közösülés: Fogja meg kedvese péniszét, vegye szájába és mozgassa!
Oldalharapás: Ujjaival fogja meg a pénisz végét, és csókolgassa, finoman harapdálja az oldalát!
Belső szorítás: Vegye szájába a péniszt, szorítsa meg ajkával, aztán vegye ki!
Külső szorítás: Nyomja ajkát a pénisz végéhez, és úgy csókolja, mintha húzni akarná!
Mangószívás: A péniszt félig vegye a szájába, és erősen szívja!

A hollóegyesülés
A Káma Szútra szerint: Ha a férfi és a nő ellentétes irányban fekszenek együtt, azaz egyiknek a feje a másik lába felé néz, s így végzik a szájközösülést, ezt hollóegyesülésnek nevezzük. Ez a tömör leírás gyakorlatilag a hatvankilencnek nevezett pozíciót mutatja, ahol a két fél egyszerre nyújt és kap szájjal örömöt. Éppen ezért ideális helyzetnek tűnik, de a gyakorlatban kényelmetlen lehet, és ezért kevésbé élvezetes, mint amikor a szeretők felváltva kényeztetik egymást szájukkal.

Vélemény, hozzászólás?