Nem tetszik a celebkurváknak, ha alázzák őket

Nyilvánosan alázták meg Keleti Györgyit! Álnéven ócsárolta Judy Nero a pucérkodó celebeket netes fórumokon. Keleti Györgyit százeurós nőnek, Mészáros Dórát lógó mellűnek, s az összes naptárdívát megvehető örömlánynak nevezte. Celebpina háború: Internetes cikkek hozzászólójaként, T. Karola és Pierro néven alázta a magyar naptárdívákat a pánikbetegséggel küzdő Judy Nero, aki szerint valamennyien házhoz rendelhető kurvák. A válogatott sértések nem maradtak visszhang nélkül, az érintettek mélységesen felháborodtak. Az egykori pornós már bánja, hogy ellenségévé tette hajdani barátait.
– Megbántottnak és sértettnek éreztem magam, sok emberben nagyot csalódtam, amikor visszajutott hozzám, hogy aláznak a hátam mögött, és rájöttem, kik azok, akik csak érdekből barátkoznak velem. Végül a dühöm győzött a józan ész felett. Tudom, hogy tisztességesebb lett volna személyesen elmondani mindenkinek, hogy mi a problémám vele. Nem is akarok mentegetőzni, mert nagyot hibáztam, sok embert megbántottam. Ezért bocsánatot kérek mindenkitől, akit megsértettem – nyilatkozta a Borsnak Judy Nero. Az eset akkor derült ki, amikor Keleti Györgyi a Facebook közösségi portálon reagált: „köszönjük Judy Nerónak az igen értékes hozzászólásokat a különböző internetes bulvárportálokon, természetesen álnéven”. Judy talán éppen Keleti Györgyit osztotta ki legkeményebben: „az összes pornós és playmate kurva közül te vagy a legócskább, százeurós maradsz, ezen nem tudsz változtatni”.
keleti_gyorgyi_vetkozik
– Nagyon bántó, amit Judy tett. Felfoghatatlan az egész, nem értem, miért lettem a célpontja, pedig soha nem tettem neki keresztbe. SMS-ben bocsánatot kért, de el kell telnie egy kis idônek, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Még a legjobb barátnőjét, Rácz Lindát is bántotta – kommentálta az eseményeket Keleti Györgyi. Lindát kopasz és dagadt nőként jellemezte az egykori pornószínésznő.
– Én érezhetem magam a legsértettebbnek. Judy tizenkét éven át a legjobb barátnőm volt, és most kiderült, hogy a hátam mögött így ócsárol, pedig én soha nem bántottam. Zokogott a telefonba, amikor szembesítettem ezzel – mondta a történtekről Rácz Linda. Mészáros Dóra, az ügy másik érintettje teljesen kikészült a történettől. Róla többek között azt írta Judy, hogy „olyan, akár egy jóllakott óvodás, két lógó tejeszacskóval”, „a naptárjában olyan, mint egy drogos kurva”.
– Kiszúrtam az álneveket a hozzászólásokban: tudtam, hogy csak ő lehet. Hetek óta figyeltük, és végül Lindának elismerte: ő a pocskondiázó fórumozó. Bocsánatot kért. Képtelen vagyok megérteni, hogy a problémáiért miért másokat okol. Pedig ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!