Nem áll fel a farkam

Sokan a nézeteltérések megoldására nem a kölcsönös érdeklődést egymás iránt, a toleranciát és megbeszélést választják.
A merevedési zavarok több férfit érintenek hazánkban, mint az emberek gondolnák, megközelítőleg fél millió embert. A kor előrehaladtával, nő az arányuk, de a fiatalabb férfiak egy részével is szembesülhetett már vele. Ez alatt természetesen nem az impotenciát értjük, hanem az egyes aktusok alkalmával előforduló erekció elmaradását. Ennek a problémának számos kiváltója lehet, többek között érzelmi okok, stressz, depresszió, a túlzott dohányzás és alkoholfogyasztás.
Az érzelmi problémák például sok gondot okozhatnak a szexuális teljesítőképességben. Tartós szerelmi válság vagy csak egy kiadós veszekedés után is jelentkezhetnek a tünetek.

Sokan a nézeteltérések megoldására nem a kölcsönös érdeklődést egymás iránt, a toleranciát és megbeszélést választják, hanem a békítő szexet. Kiabálás, dobálózás a szavakkal, forró hangulat, melyet az aktus követ. Sok embernek ismerős lehet ez a szituáció. Azonban ez a lehetőség nem mindig sül el pozitívan. Nem kell megijedni! Amikor a merevedésnek ilyen előzményeit észlelik, akkor a nézeteltérések megoldásával és egy kis gyengédséggel orvosolni lehet. Ha azonban tartósan fennáll a probléma, akkor ajánlott szakorvoshoz fordulni.

Vélemény, hozzászólás?