Molnár Anikót végigtaperolta egy rajongó

Telhetetlen rajongója akadt Molnár Anikónak. Az egykori Nagy Ő hozzászokott, hogy a férfiak sokszor többet szeretnének tőle, mint ő azt engedi, de olyanra még nem volt példa, hogy nyilvános eseményen érje inzultus. Márpedig nemrégiben Párkányban ez történt. A Mellbedobás című könyvét dedikáló Anikót hatalmas tömeg fogadta, egy férfi azonban nem elégedett meg Anikó kéznyomával, puszit, sőt ölelést is akart szerezni magának a szépségtől.
– Alig tudta leszedni magáról Anikó – mondta a Blikknek olvasó-riporterünk, A. József, akinek fotójáért természetesen jár a tízezer forint. Anikó láthatóan mindenkivel kedves volt, de ez a férfi túllőtt a célon – tette hozzá a szemtanú. A Blikk felkereste Anikót is, aki elmondta, kellemetlen volt a helyzet számára.
– Tömegbe sem szívesen megyek éppen azért, mert sokan úgy gondolják, bármit megengedhetnek maguknak velem kapcsolatban, többen gátlás nélkül fogdossák a fenekemet. Na, ez a férfi is ilyen volt, a keze olyan helyekre tévedt, ahova nem lett volna szabad. De eléggé talpraesett vagyok ahhoz, hogy tudjam kezelni az ilyen helyzeteket. (Blikk)

One thought on “Molnár Anikót végigtaperolta egy rajongó

Vélemény, hozzászólás?