Miss World Hungary döntős lányok

Miss World Hungary 2007 döntős lányok: Bernáth Zsuzsa,,.

1. Perakovitcs Adrienn 2. Tasi Dóra 3. Panari Tímea
4. Bodri Krisztina 5. Mátyás Erika 6Schmuczer Bernadett
7. Beviz Bernadett 8. Hutkai Brigitta 9. Freire Szilvia
10. Graff Dóra Eszter 11. Bertalan Edina 12. Bernáth Zsuzsanna
13. Komenda Mónika 14. Nagy Gabriella 15. Csuti Anita
16. Ruzsás Bettina 17. Perakovitcs Petra 18. Bugya Dóra
19. G. Nagy Lilla 20. Bokor Bianka

21. Ország Dóra

2007. augusztus 19-én Veszprémben rendezte meg a Magyarország Szépe Kft. a Miss World Hungary 2007. évi első regionális válogató versenyét, mely egyben a Miss World Hungary 2007. évi verseny I. Középdöntője volt. A győztes a 20 éves lesencetomaji Ország Dóra, első udvarhölgye a 19 éves Ruzsás Bettina Pápáról, a második udvarhölgy pedig a 18 éves székesfehérvári Bokor Bianka lett. A három boldog győztes már biztos tagja a szeptember 26-i döntős csapatnak, amelynek győztese képviseli hazánkat a december 1-jén Kínában tartandó Miss World világdöntőben.
A válogatáson a lányoknak a fürdőruhás bemutatkozás mellett, számot kellett adniuk nyelvtudásukról, kommunikációs készségükről illetve arról, hogy hogyan mozognak zenére a színpadon. A szakmai zsűri, melyben helyet foglalt többek között: Sipos Zsolt stylist, Larion Oscar sminkes, Gerényi Kata koreográfus, Bíró Ica, aki egyben a Miss World Hugary életmód-tanácsadója, Frabato mestermágus, Gyulai Zoltán a Magyarország Szépe ügyvezető igazgatója, Boda János az Europlakát ügyvezető igazgatója, Dávid Júlia kommunikációs szakember, ugyanolyan szempontrendszer alapján pontozta a lányokat, mint a döntőben. A Miss World Hungary 2007. évi Veszprémi Középdöntőjének győztese a 20 éves lesencetomaji Ország Dóra lett, első udvarhölgye a 19 éves Ruzsás Bettina Pápáról, a második udvarhölgy pedig a 18 éves székesfehérvári Bokor Bianka lett, mindhárman tanulók. A három győztes ezzel bejutott a szeptember 26-i budapesti nagydöntőbe. 2007. augusztus 25-én Debrecenben, augusztus 26-án pedig Budapesten lesz a két következő válogató verseny. A tét nem kicsi, a korona mellett egy autó és a kínai világdöntő is vár a győztesre.
2007. december 1-jén a varázslatos Sanya szigetén, Kínában immáron 57. alkalommal rendezik meg az egyik legnagyobb és legtradicionálisabb szépségversenyt a Miss World-öt. A szeptember 26-án Budapesten rendezendő magyarországi döntő legszebb hölgye képviseli hazánkat a 110 országot felvonultató ázsiai finálén. A hazai döntőre három elődöntős válogatásról kerülnek ki a hölgyek. Az augusztus 19-i veszprémi válogatás után, augusztus 25-én Debrecenben, az Aquaticum Termál és Wellness Hotel majd pedig augusztus 26-án, Budapesten a Vapiano étterem ad otthon az elődöntős versenyeknek.
A döntős lányokra sok meglepetés, élmény, rengeteg ajándék és utazás vár. A fődíj egy igazán királynői kis autó, melyről részleteket csak később árulunk el. A győztes továbbá egy hónapot tölthet Kínában a világdöntőn, ahol nem csak Sanya szigetét láthatja, hanem beutazhatja Ázsia gyöngyszemét is. A döntőbe jutott lányok egy 10 napos felkészítő táborban tanulják a színpadi mozgást, a tánckoreográfiát, a helyes tartást és kommunikációs gyakorlatokban is lesz részük. Sőt külföldi repülős csapatépítő utazás is vár rájuk. Profi sminkes, fodrász, stylist, koreográfus és kommunikációs szakember gárda kezébe kerül a 21 lány. A Miss World Hungary versenyre 17 és 24 év közötti hajadon lányok jelentkezhetnek a www.missworld.hu weboldalon ill. személyesen a debreceni és budapesti elődöntős válogatásokon – írja a Missworld.hu hivatalos weboldal.

Vélemény, hozzászólás?