Mészáros Dóriék testcselt is bevetettek!

meszaros_doraRácz Linda és Mészáros Dóra sztriptíztáncosnők Geronazzo Máriával kiegészülve barátságos meccsen próbálták legyőzni az Újpest FC játékosait. Testközelből, esésekkel és egy kis mellbedobással 4:4 lett az eredmény.

Az erotikus modellek nem csak szakmájukban, de a füvön is kitették, amijük van. Az Újpest játékosai nem is tudtak egy döntetlennél jobbat kihozni, a lányok ugyanis elterelő taktikát alkalmazva, cicivel küzdöttek a győzelemért.

A hajnali tízes kezdés miatt kicsit fáradtan, egyenmezben vonultak be a csajok az Újpesti Stadion gyepére: az Erotika Parádé csapatának színeiben Rácz Linda és Mészáros Dóra sztriptíztáncosnők, a a Kovival pornót forgató  Geronazzo Mária, valamint 3 topless lány indult. Az Újpest FC először 8, majd – a kiegyenlített küzdelem érdekében – 6 játékost állított a pályára a közös bemelegítés után. A pornósok focitudását látva a bölcs bíró úgy döntött, minden testrész használatát engedélyezi a nemes harcban, az első pontot azonban így is az Újpest szerezte. A pornóslányok ugyanis annyira szerettek volna gólt rúgni, hogy nagy lelkesedésükben mind a pálya közepére gyűltek, így senki nem maradt a kapujukban. Az így szerzett gól után azért észbekaptak, kinevezték kapusnak Rácz Lindát.

Mészáros Dóra pornó és erotikus munkássága!

pornosok

meszaros_dora_mellei

  Tovább>>

0 comments on “Mészáros Dóriék testcselt is bevetettek!

Vélemény, hozzászólás?