Lévai Adrienn pornót rendezne

levai_adriennA tavaszi Erotika Parádé háziasszonya jövőre diplomázik az Eszterházy Károly Főiskolán, de mindenképp bele akar kóstolni a pornóba. Lévai Adrienn viszont a legtöbb exhibicionista lánnyal szemben a kamera másik oldalán szeretne állni, és rendezőként refolmálná meg a felnőttfilmeket. Tervei közt szerepel többek között az is, hogy bevállalja az olyan produkciók forgatását, amikhez nincsen kedve az itthoni szakmának: meleg filmeket készítene. Nyáron egy csapat amatőrrel hozzá is lát a megvalósításhoz, és segítőtársra is akadt Benkő Dániel személyében. Amúgy a Popó magazin főszerkesztője

Az Erotika Parádé és Pornó Oszkár Gála háziasszonyának szerepét idén Lévai Adrienn töltötte be, aki egyben a rendezvény arca is. A glamour modelltől munkájából adódóan nem áll távol az erotikus szakma: a Maxim utolsó számának címlaplányaként lehet ismerős, és már a CKM olvasói is találkozhattak a testével az újság belső hasábjain. Jelenleg a Popó magazin főszerkesztője, és a pornóiparral kapcsolatban is konkrét tervei és elképzelései vannak.

Női rendezőként akarja megreformálni a pornóipart
„Táncos voltam, és annak köszönhetően kerültem kapcsolatba fotósokkal – mesélte Lévai. – A modellkedés mindig is érdekelt, már tizenhat éves koromban szerettem volna portfóliót készíteni, de a szüleim nem engedték. Poén a történetben, hogy a tizennyolcadik születésnapom után, amikor már voltaképp azt csinálhattam, amit akartam, két évig nem is került sor erre: belekezdtem a főiskolába, ami annyira lekötött, hogy nem volt időm ilyenekkel foglalkozni. Tanulmányaimat, ha minden jól megy, jövőre fejezem be. Marketing manager leszek. Most, hogy besegítettem az Erotika Parádé szervezésében is, nagyon sokat segített, hogy tanultam róla.”

Kép Kép A modell évekkel korábban erotikázott is, de mivel sem fiúkkal, sem lányokkal nem akart szerepelni, csak szóló, vibrátoros jeleneteket vállalt be, a felkérések elmaradtak egy idő után. Később aktmodellkedni kezdett, mára pedig már csak akkor vetkőzik, ha jól megfizetik, és ebben az esetben is szem előtt tartja a színvonalat. Másokat viszont szívesen vetkőzésre bír: nyárra tervezi élete első pornófilmjének a forgatását, és reményei szerint nem az utolsót. Lévainak ugyanis szintén az a véleménye, hogy ezt az ipart a nők menthetik meg. „A divatszakmában is leginkább vagy melegeket vagy nőket alkalmaznak – magyarázta. – Mi sokkal kritikusabban nézzük a dolgokat. Nem vagyunk elájulva egy szimpla puncitól vagy melltől. Én például jobban oda tudok figyelni az esztétikai élményre, és nem csak az a fontos, hogy most legyen egy aktus. Amit nyárra tervezek, az akár egy normál film is lehetne, ha ki lennének vágva belőle a szexjelenetek.”

Benkő Dániellel rendez nyáron
A rendezésbe és a forgatókönyvírásba pedig állítólag Benkő Dániel is be fog segíteni, mert az egyszervolt lantművész is hasonló értékrenddel bír, mint Lévai: művészi szintre szeretné emelni a pornót. „A főszereplők zöme is megvan már, olyanokkal fogok dolgozni, akik előtte még nem szerepeltek felnőttfilmekben. Szeretném végre elhagyni a pornó műanyagságát, ezért inkább olyan párokkal akarok forgatni, akik a való életben is együtt vannak, így nagy az esély arra, hogy valódi nyögéseket és sóhajokat lehet majd hallani, és nem játsszák meg az orgazmust sem. Az a baj, hogy pornófilm kicsit rossz irányba viszi az otthoni szexet, hiszen az ilyen filmeket fogyasztó fiatalok nem tudják, hogy valójában mi zajlik a háttérben, és alapnak gondolják azt, amit a tévében látnak. Én egyébként még alig láttam ilyen jellegű filmeket, de azt mondják, pont ez a jó benne, mert a ‘saját ágyamból’ viszem képernyőre a tapasztalatokat.”

Bevállalja azokat amiket más producerek nem
A modell szerint a hazai rendezők nem igazán szeretnek meleg filmeket forgatni, éppen ezért ő úgy gondolta, hogy pont azt a vonalat fogja vinni, amiből kevés van. Ebbe pedig az extrémebb dolgok is beletartoznak. „A szélsőségektől persze én is elzárkózom, már a pisiszexet sem hiszem, hogy bírná a gyomrom” – tette hozzá. Homoszexuális pornót már élőben is látott, noha csak véletlenül csöppent bele a felvételbe: „Egyszer egy szóló forgatásra mentem egy villába, ahol a kertben kellett sztriptízelnem a kamerák előtt. Aztán szerettem volna feljutni az étkezőbe, és a házban olyan forgatás fogadott, ahol öt hetero férfival poróbáltak egy meleg jelenetet összehozni. Szerencsétlen fiúknak már minden bajuk volt, már fel sem állt nekik, és még a producer is ki volt bukva a látványtól. Később az ablakból nézték az én jelenetemet, és arra próbálták magukat feléleszteni.”

Édesanyja elsírta magát amikor meglátta a címlapon
„Abból kifolyólag, hogy én ilyeneknek vagyok kitéve, a magánéletben engem az érzelmekkel lehet megfogni” – vallotta be Lévai, aki régebben annyira gátlásos volt, hogy még a melltartóját sem vette le szex közben. Amióta az erotikus szakmában dolgozik, úgy érzi, a külső hatásoknak köszönhetően teljesen átformálódott. „Ennek pedig nagyon örülök, pozitív élmény: sokkal nőiesebbnek érzem magam.”
Az Erotika Parádé háziasszonya 23 éves, sorsa felől ő dönt, de édesanyja még mindig sírva hívta fel, amikor meglátta a Maxim címlapján. „Hogy nem elég, hogy ott pózolok egy szál bugyiban, még a nevem is ki van írva. De úgy van ő ezzel, hogy inkább fotóztassam magam meztelenül, mint hogy filmben szerepeljek. Éljem ki magam, mutogassam magam, de ne filmezzek. Én meg filmezek, csak a kamerák mögött fogok állni.”

Lévai Adrienn MunkásságaBemutató képekFórumVideók – Bejegyzés az oldalon
Forrás: Velvet

0 comments on “Lévai Adrienn pornót rendezne

Vélemény, hozzászólás?