A bárból a kurvát basztam

Nem mennék bele a részletekbe, lényeg annyi, hogy egy jól menű bár külföldi tulaját véletlenül ismerem így normál áron fogyaszthatunk ott ezért oda mentünk. Nem mindegy hogy a kis üveges sör 2000 Ft vagy 300!

Baszdmeg, teljesen új lányok voltak mióta ott jártam legutóbb. Döbbenetes élmény ez a hely, úgy érzem mindig hogy itt vagyok otthon. Bepunnyadok a puha plüss fotelbe kortyolgatom az italom, beszélgetünk a haverokkal és közben másfél méterre túlünk gyönyörű testű istennők meztelenkednek vagyépp egymással huncutkodnak. Ha létezik mennyország a számomra, az tutti egy meghitt striptese bár.

Igen, néha lejönnek a dobogóról és az ölünkbe ülnek, erkölcsileg megkérdőjelezhető ajánlatokat tesznek. Persze ez nem egy kupi, szóval a szex a bárban szóba sem jöhet. Égi áldás azonban és egyúttal furcsa véletlen, hogy épp a bárral szembe az utca túloldalán van egy gyengén megcsillagozott hotel ahol tök véletlenül nem csak egész éjjelre, hanem 1-1 órára is lehet szobát foglalni. Döbbenet !

Úgy 11 felé úgy éreztem hogy életem mit sem ér ha a Szandra nevű sztriptíztáncoslány nem lehet az enyém, így jeleztem neki hogy igen, szívesen átsétálnék vele az út túloldalára és bérelnék szobát egy órára. Egyeztek céljaink így hamarosan egy középszintű szobában találtam magam egy üveg pezsgővel és egy olyan gyönyörű lánnyal hogy legszívesebben csak néztem volna napokig.  

Magas volt, darázsderék, hosszú comb, rövid barna haj, dús keblek, kerek popsi. Kicsit beszélgettünk, itta a pezsgőt (én utálom a pezsgőt). Elmesélte hogy lassan szeretné abbahagyni a sztriptízt és ingatlanos vállalkozást szeretne. Jeleztem neki hogy én véletlenül pont vezérprofi vagyok ingatlanban és szívesen megtanítanám a szakma csínjára-bínjára. Erre megcsókolt… Karrierista.

Beszélgettünk erről még egy kicsit, közben masszírozta a farkam. Végül lezárta a szócséplést :

– Szeretnék tanulni tőled – mondta lágyan, és tövig bekapta a farkam. 

Mit szépítsem, őrült baszás volt. Leszakadt az ágy, a mennyezet, az égbolt. Vagy nyolcféle pózban megdugtam. Szergej barátom – a cégem kommunikációsa – is így csinálja, csak ő minden póz után elélvez egyszer…

Rettentő vadkan módjára basztam Szandrát. Végül a hasára vertem, de oly erővel lövellt a sperma, hogy jutott a melleire és az arcára is. Ennek kevésbé örült, jelezte is jobb lett volnah a geci a helyén, a kotonban marad. De engem mindez már hidegen hagyott. Flegma arccal kipengettem a fájót 25ezret ezért az órácskáért, plusz az 5ezret a szobáért. Felírtam Szandra mobilszámát, majd visszatértünk a bárba.

Hazafelé láttam egy elég satnya prostit az út mentén dideregni a hidegben és csodák csodája éreztem hogy merevedik a farkam.

Nem is variálom, rövid tépelődés után felszedtem, leálltunk a dunaparton egy sötét placcon. Csúnya arcú, harmincas nő volt, istentelenül jó seggel. Én nem tudom, minden kurvát Ilonának hívnak, de ez is Ilona volt.

Mivel csak a segge volt kívánatos illetve annyira fázott már és vágyott a meleg kocsira hogy bármire képes volt, felvettünk egy igen kényelmetlen pozíciót : anyósülés hátradöntve én előtte térdeltem ő pedig kipucsított nekem háttal.

Úgy tűnik változik az időjárás, merevfront van, mert farkam egy gránit keménységét vette fel, ahogy hátúlról behatoltam a ribi hüvelyébe.  Azonban itt nem egy luxuslányról volt szó, pinája oly tág volt hogy az öklöm is befért volna, ráadásul a póz is igen fárasztott.

Így inkább egy laza csuklómozdulattal kihajítottama kotont a kocsiból, és akár egy igazi angol gentleman, pucér fasszal telespricceltem a száját. Szépen keresett 4000 ft volt a komplett, és rádobtam neki még egy ezrest mert lenyelte. A legtöbb ribi kiköpi a fenébe az értékes spermát de Ilonát nem olyan fából faragták. Olcsó, csúnya, de remekül szopik és lenyeli. Még látjuk egymást – búcsúztam tőle teátrálisan.

0 comments on “A bárból a kurvát basztam

Vélemény, hozzászólás?