Kelemen Anna

„Annácskásan” kacarászva meséli: nem zavarja, hogy mostanság nem ő folyik a csapból. – Nem akarok celeb lenni! – mondja, majd kihasználja az alkalmat a bocsánatkérésre, mivel a Hal a tortánban a világbajnok aerobikost, Szentgyörgyi Rómeót kíméletlenül piszkálta. – Kicsit túlzásba estem, hiszen ő aranyos fiú – ismeri el. – Ezúton is elnézést kérek Rómeótól.

Kedveli a műsort, az utolsó napon mégsem jelent meg Damu Roland vacsoráján, amiből hatalmas botrány kerekedett. Mivel nem tudtak eredményt hirdetni, a színész úgy kiborult, hogy kidobta a vendégeket, de még a stábot is. – Pont miatta nem mentem el – magyarázza, de nem részletezi az okokat. Azt állítja, nem bántotta meg a színész. – Ez egy műsor, és nagyképűség nélkül mondom, elég profi vagyok abban, hogy eljátsszak bármit. Roland nem tud megbántani. Saját magát járatta le, amikor a kertjében rugdosta a bútorait. Biztos voltam benne, hogy a saját vacsoráján eljátssza a nagyfiút. Annát az sem érdekli, hogy egy-egy ilyen eltűnése okán megbízhatatlannak tarthatják, és nem hívják többé szerepelni. – Megtehetem, az imázsomba belefér – kacsint huncutul. – Igazából nem veszem komolyan, hogy közszereplő vagyok. Ha hívnak, hívnak, ha nem, hát nem.

A nagyszájú, vagány Anna a vacsorázós műsorban gyakran volt túlérzékeny, sírós, amit nem tud mivel magyarázni. – Lehet, hogy öregszem, változom, vagy csak olyan passzban voltam – találgatja érzékenysége okát. – Talán kicsit besokalltam, de mégis ez az egyik legjobb időszaka az életemnek. Kiegyensúlyozott vagyok, rendben van a magánéletem, és él a kutyám, Zeusz.

A playmate fél év börtönbüntetést kapott kedvence harcias természete miatt, két évre felfüggesztve. – Mindent, amit előírt a bíróság, betartunk – állítja Anna. – Érzékenyen érint, ha azt írják, hogy el kell altatni, mert nem kell.

Akkor most angyalnak kell lennie, és ő határozottan állítja: – Az is vagyok! A kiegyensúlyozott magánélet nála nem azt jelenti, hogy szerelmes, és nyugodt párkapcsolatban él. Ellenkezőleg! – A szerelemtől félek, az egy roppant különös állapot. Vannak jó pillanataim, és ennyi

 Régi újságban: 01 02 

0 comments on “Kelemen Anna

  1. Ember nem él ebben az országban, aki Kelemen Anna kikéredzkedő kebleit most látta volna először, pedig azonnal ráharapott a média, mintha legalábbis… Persze világos, hogy a „véletlenül” kieső keblek korát éljük, és hogy ez a tengerentúlról átszüremkedő legócskább divathóbortok egyike, de legalább addig sem maradunk szaft nélkül, és ha egyéb nem történik, ezzel garantáltan a napi/heti bulvárcímlapon lehet végezni. A mi Annánk amúgy is háttérmunkásként tevékenykedett újabban, ideje volt már ráncba szedni a paráznaimidzset. Megdöbbenés helyett ott lehet csak folytatni a Kelemen Anna-topikot, ahol mindig abbamarad, jelesül, hogy a platinaszőke ostobácska szerep egy hibátlanul megkomponált médiaálca volna, miközben a sokszoros plasztikázáson átesett külcsín érző szívet rejt, de legalábbis a feltételezhetőnél jóval magasabb IQ-t. Valahonnan mindig kiderül, hogy a leányzó tulajdonképpen dörzsölt üzletasszony, ügyes mókamester és lenyűgöző társalkodópartner (Havas Henrik ezt idejekorán felismerte), aki valami miatt csak ennek az ellenkezőjét bizonyítva tudja megkeresni a pereskedésre, kokainra, luxuséletre valót. Egy biztos: ez a meccs nem itt fog eldőlni – de legyen bármi is a nagybetűs igazság, minket mulattat a kisasszony. Akkor is, ha tényleg ő maga írja a játékszabályokat. Na ezért egy kis pornó: http://www.goldengate.hu/film/79221-Kelemen-Anna-casting-es-leszbi-Porno és Videa videók: http://videa.be/videa/?search=Keres%E9s&keresendo=kelemen+anna

Vélemény, hozzászólás?