Helycsere a spermabankban

Egyszer, nem olyan régen, összefutottam egy barátnőmmel, akivel már rég nem találkoztam. Nagyon megörültünk egymásnak, és beültünk egy étterembe egy kis csevegésre. Amikor szóba került, hogy kit hová sodort az élet, és mivel foglalkozik, hírtelen zavart lett. Csak annyit árult el, hogy valamilyen intézetben dolgozik asszisztensként. Persze, nekem ez nem volt elég, és kiszedtem belőle mindent. Kiderült, hogy a sperma bankban dolgozik, és a dolga, hogy a kontaktust tartsa a spermát leadó egyetemistákkal.

Már régen foglalkoztatott, hogy zajlik, az a bizonyos dolog, és mindent tudni akartam róla. Nehezen bár, de elmondta. Pédául azt, hogy egyetemisták járnak az Orvostudományi Egyetemről, és némi pénzért ott hagyják a spermájukat. Elmondattam vele mindent töviről-hegyire, és mondhatom, nagyon felcsigázta érdeklődésemet. És amikor mosolyogva felajánlotta, hogy látogassam meg egyszer, azonnal igent mondtam. Két nap múlva vele együtt mentem be az intézetbe. Pszichológusként mutatott be a kollgáinak, és azt füllentette, hogy tanulmányt írok ” A különös élethelyzetek lélektani hatásáról.” Különös tekintettel azok sexuális vonzatára. Mindenki nevette, sőr még el is intézték, hogy donorokkal négyszemközt maradva módom legyen beszélni velük. Barátnőm mindent elmagyarázott, és adott egy fehér köpenyt is.
Az első fiú egy húsz év körüli, fekete egyetemista volt. Valószínűleg nem előszőr lehetett ott, mert igen rutinosan mozgott, és felkapta a fejét, mikor engem ott talált, abban a bizonyos fülkében. Elmondtam neki a barátnőm által kitalált mesét, és feltettem néhány kérdést, majd megkérdeztem, nincs-e szüksége segítségre?
Megköszönte, de nem igazán értette, mire gondolok. Én azonnal világossá tettem. Szépen kigomboltam a nadrágját, és húzogatni kezdtem a farkát. A kezét pedig a melleimre tettem. Nem maradt el a hatás. Pillanatok alatt állt a farka, de én nagyon segítőkész voltam, és egy picit megnyalogattam. Láttam, hogy tetszik neki a dolog, ezért kicsit bátraban folytattam. Befogtam a cicijeim közé, és ahányszor fenn kibukkant a feje, nyelvemmel nyaltam egyet rajta. Odavolt a gyönyörtől.
Aztán bele lendültem. Felhúztam a köpenyt, és az asztalra dőltem. Ő azonnal lehúzta a bugyimat és bele csókolt a fenekembe.Végignyalta a puncimat, és mivel már az izgalom tetőfokán állt, bedugta a farkát. Néhány mozdulat után elélvezet. Bele a puncimba. Mindketten az üvegfiolára néztünk, ami az asztalon üresen állt. Úgy éreztem, tennem kell valamit, hát a nyelvemet a szájába fúrtam, és húzogatni kezdtem a farkát. Hamarosan tele lett a kis fiola, és elbúcsúztunk, felhívva egymás figyelmét a titoktartásra.

Alig volt időm, hogy lezuhanyozzak. Már ott volt egy újabb donor. Egy szőke óriás, akinek már a látványától is bizseregni kedtett a puncim. Természetesen ő is igénybe vette segítségemet, és nem akarta kivenni a farkát a számból. Azután leült a székre, én pedig az ölébe ültem. Nagy körkörös mozdulatokkal járattam körbe a puncimban a farkát, és a kéjtől fenn akadt szemekkel szorítottam magamhoz a fiút, bele markolva hosszú, szőke, hullámos hajába. A mozdulataink egyre gyorsabbak lettek. A végén már recsegett a szék, és én nyüszítettem a gyönyörtől. Éreztem, ahogy belém lövi a bankba szánt spermát, és láttam rajta, hogy egy kicsit sem sajnálja. Amikor mindketten magunkhoz tértünk, feltett az asztalra, és a szétfeszített lábaim között mindent kinyalt a puncimból.
Neki is egítettem megtölteni a fiolát, de ahogy ott térdeltem előtte, az utolsó pillanatban a fiola helyett a mellemre engedtem az ondóját. Így ő szegény aznap nem kapott honoráriumot.

A harmadik egy vékony, barna fiú volt, nem lehetett több ötven kilónál, de olyan arányosan szép farka volt, hogy nem tudtam betelni vele. Csókolgattam, babusgattam, és alig akartam elengedni. Ő rögtön az első adag spermát a fiolába engedte, és csak az üveg szélét engedte lenyalni. De én nem értem be ennyivel, újra kezelésbe vettem a farkát, és addig húzogattam, szopogattam, amíg újra kemény nem lett. Aztán hanyatt feküdtem a szőnyegen, és magamra húztam azt a kis spórolóst. Bele markoltam keskeny, de formás fenekébe, és mozgatni kezdtem az enyémet. Bele lendült, és remekül tudott dugni, én már másodszor élveztem el, de ő még mindig nem tudott eljutni a csúcsig. Már-már úgy döntöttem, félbe hagyjuk, da akkor hírtelen felordított, és kirántotta puncimból a farkát, marokra fogva rántott rajta kettőt-hármat, és beterített forró gecivel. Még a hajamra is jutott.
Aznap még két donornak segítettem, és mondhatom, csodálatos napom volt. Egy hétig jártam be a barátnőmmel, és felére esett vissza a levett sperma mennyisége. Amikor finom célzásként az igazgató főorvos közölte velem, rezzenéstelen arccal, és szigorú tekintettel, ártatlanul széttártam karjaimat.
Rajtam semi sem múlott!

Vélemény, hozzászólás?