Gräff Dóra Eszter és Ország Dóra

A Velvet cikkében az olvasók már ítélkeztek a Miss World Hungary döntősei felett. Győztesnek a zöld bikiniben pózoló Gräff Dóra Eszter hozták ki. A szépségverseny kapcsán oly sokszor emlegetett barnafölény a szimpátialistán is érvényesült.

A lányok jelentkeztek, bejutottak, készültek, majd pózoltak, Önök pedig eldöntötték, hogy kinek kellene megnyerni a versenyt. A Velvet-szavazás első helyezettje Gräff Dóra Eszter lett, aki idén már majdnem megnyert egy szépségversenyt. A 170 cm-es lány ugyanis második lett a Miss Turizmus döntőjén.
Menő jogászok: Bár a kommunikáció is elég közkedvelt szaknak számít, az idei Miss World döntősei inkább a jogi pálya felé kacsintgatnak. A szavazás második helyzetteje, Schmuczer Bernadett jogászhallgató. Őt G. Nagy Lilla, a budapesti középdöntő egyik bonusz jelöltje követi a sorban, aki – lám, lám – szintén jogásznak készül. És itt meg is törik az egyeduralom, a negyedik Nagy Gabriella Julianna ugyanis szociálpolitikus szeretne lenni, ha nagy lesz…
Szőkék két kupacban: Aki egy igazi szőke szépséget szeretne látni, annak egészen az ötödik helyig kell görgetnie, ugyanis a barna hajú hölgyek megint csúnyán leverték az állítólag legvonzóbbnak tartott hajszínnel rendelkező hölgyeket. Igaz, Perakovics Adrienn csak egy századdal maradt le az őt megelőző Nagy Gabriella Julianna mögött. Őt a sötétszőke és világosbarna árnyalat között ingadozó Bodri Krisztina követi, aki úgy véli, hogy a mai nőknek Audrey Hepburnt kellene példaképüknek választani. A mezőny másik két szőkesége, húszéves Panari Timi és a nála két évvel idősebb Mátyás Erika csak a tizenkilencedik, illetve a huszadik helyig jutott. Mivel Timi kitartónak és Erika pedig maximalistának vallja magát, lehet, hogy többre is viszik még.

További lányok a versenyen: Bokor Bianka, Ruzsás Bettina, Bertalan Edina, Bernáth Zsuzsanna, Bugya Dóra, Csuti Anita, Hutkai Bea, Tasi Dóra, Perakovics Petra, Beviz Bernadett, Freire Szilvi. A teljes cikk itt olvasható

Vélemény, hozzászólás?