Giggsnek négy punci kellett

A névtelenül nyilatkozó nő azt állítja, két évig volt viszonya a futballistával, amelynek csak az esküvője napján vetett véget Giggs. Közben már arról is pletykálnak, hogy öccse egyik gyerekének Ryan nem a nagybátyja, hanem az apja. Nagynénje szerint Giggs valóságos szexfüggő.
Imogen Thomas és a sógornő, Natasha Giggs után előkerült egy harmadik nő is, aki azt állítja, hogy évekig viszonya volt Ryan Giggsszel, a Manchester United wales futballistájával. Valószínű, ő az a nő, aki néhány hete azt üzente Natashának: „Nyugi, nem te vagy az egyetlen, aki lefeküdt Ryannel!”
A nő elmondása szerint a menő manchesteri klubban, a Living Roomban ismerkedtek meg, és, ami csak egy egyéjszakás kalandnak indult, az két éven át, egészen Giggs 2007-es esküvőjéig tartott. A ceremónia napján hívta fel a walesi, hogy szakítson vele.
Természetesen, ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyre többen szólalnak meg az ügyben, és derülnek ki korábban elképzelhetetlennek tartott dolgok. Például Giggs egykori manchesteri csapattársa, az orosz Andrej Kancselszkisz már 2003-ban arról beszélt egy orosz lapnak, hogy Giggs arra „panaszkodott”, hogy nem tud felhagyni az agglegényélettel. Hiába randizik egyszerre három lánnyal, képtelen közülük egynél lecövekelni.
Ennél is kellemetlenebb, hogy sokan elkezdtek matekozni, és arra jutottak, hogy: Giggs 2003 és 2011 között kavart a sógornőjével + akinek 2007-ben született egy fia = lehet, hogy Ryan bácsi igazából nem is a nagybátyja, hanem az apja a kisfiúnak. Eddig is kemény volt ez a sztori, de innentől már végképp nagyon durva…
Ja, majd elfelejtettük: jó angol szokás szerint Natasha Giggs és az ismeretlen nő is könyvben tervezi elmondani a teljes igazságot!
Még egy kis adalék a horror rajongóknak: előkerült Giggs 49 éves nagynénje, aki kíméletlen szavakkal ecsetelte rokona „munkásságát.”
„Képtelen vagyok felfogni, hogy mit művelt Ryan az életével. Undorodom a viselkedésétől. Ryan egy igazi ragadozó, ha nők közelébe kerül, kihasználta Imogent és Natashát is. Valószínű, hogy beteg, szexfüggő, de egy dolog biztos: képtelen magán tartani a nadrágját!” Az meg már tényleg csak hab a tortán (vagy micsoda), hogy már arról is pletykálnak, hogy a walesi villámszélső sógornője, Natasha édesanyjára is rámozdult.
Az egyetlen jó hír, hogy számos reklámszerződése közül egyelőre egy sincs veszélyben. A Reebok már jelezte, nem áll szándékában felbontani a futballistával kötött 20 millió fontos szerződést. Egyelőre nem nyilatkozott sem a svájci luxus óragyártó, Patek Philippe, sem az autógyártó Citroën sem pedig a Saudi Telecom nevű távközlési cég arról, hogy megszabadulna Giggs kissé megviselt arcától. Cikk forrása: Nemzetisport.hu, kép forrása internet.
További hírek a témában: Giggs ügy: előkerült egy harmadik szerető is – Éveken át szexelt öccse feleségével a válogatott focista – Csöcsös szeretőjének, meg a feleségének is könyörög a focista

Vélemény, hozzászólás?