Élvezd a szexet, tanácsok abc-ben

A – (Accept) – elfogad. Értékeld és fogadd el olyannak a partnered, amilyen. Kerüld el ugyan azon hibák sorozatos elkövetését. A jó szexre koncentrálj, mert az egy nagy kaland!

B – (Believe) – hisz. Higgy a saját képességeidben, hogy igenis jó vagy, és ki tudod elégíteni partneredet, és tedd is meg. Simogasd, ízlelgesd párod, henteregjetek a boldogságban és a gyönyörűségben.

C – (Considerate) – figyelmes. Légy tapintatos és előzékeny, a partnered igényeit vedd figyelembe. Ha partnered azt mondja, hogy ne menj tovább, akkor ne erőlködj!

D – (Disappear) – eltűnik. Alkalomadtán „tűnj el”, hagyd társadat egyedül pihenni, kikapcsolódni. Egy párkapcsolatban teljesen rendben lévő dolog, ha a társad néha egyedüllétre, magányra vágyik. Utána az együttlét hatványozottabban jobb lehet.

E – (Enjoy) – élvez. Élvezd a felhőtlen együttlétet partnereddel, vesd latba szexuális energiáid, és elégítsd ki társad erotikus vágyait. Ha másra nincs mód, legalább a nap végén öleld át szeretettel kedvesed.

F – (Forgive) – megbocsát. Bocsáss meg partnerednek, ha valamit elront, vagy bizonyos dolgai nem úgy sikerülnek, mint ahogy azt várod. A „nem megbocsátás”, durcáskodás megmutatkozik az ágyban is. Mindig igyekezz teljesíteni társad erotikus vágyait.

G – (Generosity) – nagylelkűség. Mindig adj többet, mint amennyit kaptál. A nagylelkűség nemes erény.

H – (Housework) – háztartás. Osztozkodj a háztartásban. Sehol sincs leírva, hogy a házimunka csak női munka kell legyen. Ha segítesz a házimunkában, az valahol máshol megtérülhet, mondjuk az ágyban… Nem rossz „csere”!

I – (Investigate) – nyomoz, kutat. Járj utána, hogy milyen módon lehet újszerűvé varázsolni a szexuális együttlétek. Apró trükkök és ötletek bearanyozhatják az együtt töltött órákat. Légy kreatív!

J – (Just) – csak. Csak tedd, amit mond a partnered, az mindig vezet valahova… legtöbbször egy jó kis hancúrozáshoz. Élvezd a pillanatot, és az élményeket raktározd el.

K – (Kissing) – csók. Olykor csókold meg társad szenvedélyesen, és utána ne lepődj meg, ha letépi a ruhát rólad, és az ágyban köttök ki. A csók az egyik legszebb és leghatásosabb kommunikációs eszköz.

L – (Love) – szerelem. Mondd néha a párodnak, hogy szereted. Biztosan tudja és érzi, de azért olykor-olykor hallani is jó.

M – (Masturbate) – maszturbál. Végezz önkielégítést, és kérd meg a társadat, hogy nézze! Ez is hozzásegíthet ahhoz, hogy társad megismerje rejtett szexuális vágyaid.

N – (Never) – soha. Soha ne csinálj olyat, amit partnered nem szeretne, és amibe nem egyezik bele. Ha mégis megteszed, azzal mindent elronthatsz.

O – (Oral) – orális. Az orális szex lehet rendkívül izgató és kreatív. Vedd nyugodtan szádra a társad!

P – (Practice) – gyakorlat. „Gyakorlat teszi a mestert” – tartja a mondás. Légy felkészülve apró ötletekkel – gyertya, fagyi, szexi fehérnemű – a következő „bevetésre”.

Q – (Quit being shy) – ne légy szégyenlős. A partnered nem mindig képes arra, hogy olvasni tudjon a gondolataidban. Segíts neki, mond meg, hogy mit szeretnél, mire vágysz.

R – (Respect) – tisztelet. Tisztelt a párod! A kölcsönös tisztelet egy párkapcsolat alfája és ómegája. Kísérletezz az ágyban, légy változatos, érdekes és kreatív úgy, hogy közben tiszteletben tartod társad!

S – (Sexuality) – szexualitás. Szexualitás és lelkiség együtt. Szeretkezzetek a legnagyobb lelki harmóniában, amelyre képesek vagytok. Izgasd fel partnered, öleld át, szánjatok egymásra elegendő időt. A hangulat megteremtéséhez segítséget nyújthat a kellemes zene és az erotikus érintések.

T – (Trust) – bizalom. A bizalom az alapja az egészséges szexuális kapcsolatnak. E nélkül nem működhet jól egy kapcsolat, és nem valósulhat meg az őszinte intimitás.

U – (Understand) – megértés. A jó szexhez fontos, hogy megértsük partnerünk mire vágyik, mi elégíti ki őt leginkább. Ha szükséges, kérdezz bátran partnered, majd cselekedj, s a hatás nem marad el.

V – (Visualize) – vizualizál. A vizualitásnak a szexualitásban is rendkívül fontos szerepe van. A vizuális élmények kedvet csinálnak a szexre, felcsigáznak, és kihozzák belőled a rejtett vágyakat.

W – (Watchful) – körültekintő. Légy a hálószobán kívül is körültekintő és szemfüles. Ha utánajársz annak, milyen trükköket vethetsz be a jó szexért, a társad hálás lesz érte.

Y – (Yes) – igen. Mondj igent a szexre, dobd fel a társad és magad is egy fergeteges együttléttel. Előfordulhat, hogy kezdetben társad nem vágyik a szexre, de a csalafinta vagy, akkor könnyűszerrel ráveheted.

Z – (Zest) – lelkesedés. Legyél vállalkozó kedvű és lelkes a szexben, mert „aki mer, az nyer” elve az élet ezen területére is igaz. Izgasd fel váratlanul partneredet. A meglepetés erejével ható erotikus közeledés nagyobb vágyat ébreszt a másikban, mint az „előre bejelentett”.

Vélemény, hozzászólás?