Elütöttem a Mikulást

Pár évvel ezelőtt, pont november végén rúgtam ki a hapsimat. Úgy döntöttem, inkább egyedül várom a karácsonyt, de akkor sem kell az a majom, aki elvett ez életemből fél évet, és nem adott semmit érte. Jól elvoltam egyedül, nem hiányzott senki. Egészen december hatodikáig…Mikulásig. Már sötét volt, amikor haza értem, és be akartam állni a garázsba. Nem vettem észre a járdán ballagó Mikulást, és ő sem engem. Elütöttem szegényt.

Nagy baja nem lett ugyan, de lábáról jó nagy helyen lement a bőr, és nagyon vérzett. Mentőt akartam hívni, de határozottan elutasította. Azért, hogy megnyugodjak, bevittem a lakásba és elláttam a sebet a lábán. Fiatal fiú volt, talán tizennyolc éves és egy ünnepségről tartott haza. Hogy hozzá férjek a lábához, le kellett húznom a nadrágját. Azonnal megakadt a szemem lábai kidolgozott izomzatán, sima, finom bőrén, és a hamvas szőrzeten, ami borította.
Mini szoknya volt rajtam és testhez símuló blúz. Figyeltem, ahogy zavarát elnyomva igyekszik nem bámulni lábaímat. A kanapén feküdt a nappaliban, és én mellette térdeltem. Ahogy a lába körül ügyködtem, be kellett hogy lásson a blúzomba, és szerintem be is látott, mert egyszer csak dudorodni kezdett az alsónadrágja. Az arca olyan vörös lett, mint a paprika, és nem mert a szemembe nézni. Én meg akartam nyugtatni. Finoman megsimogattam a kukiját, és igyekeztem meggyőzni, hogy ne törődjön vele. Ettől még jobban zavarba jött.

Mivel a sebet bekötöttem, kíváncsi voltam ennek a kis Mikulásnak az arcára. Levettem a fehér parókát a sapkával, és az álszakállt. Egy roppant helyes, barna, zöld szemű fiú került elő a jelmez alól. Már nem is annyira volt riadt a tekintete. Teljesen megfeledkezett zavaráról, és sérüléseiről is. Kitágult, kerek szemekkel bámulta melleimet.
Meg akarod fogni? – kérdeztem váratlanul.
Igen, szeretném -válaszolta- vágytól ragyogó szemekkel, és már nyúlt is feléjük.
Levettem a blúzom, és ő pedig simogatni kezdte a melleimet. Előszőr csak bátortalanul, aztán egyre bátrabban. Közben, csak úgy, véletlenül, benyúltam az alsónadrágjába, és megfogtam a farkát. Komoly, férfias szerszám volt, teljes élet-nagyságában. Ráhajoltam, és csókolgatni kezdtem. A keze megremegett, majd lassan csúszni kezdett a bugyim felé. Benyúlni azonban nem mert, nekem kellett a kezét egész a csiklómig vezetni. Ott azonban már elég jól elboldogult. Azután a fejét is bedugta a lábaim közé, és nyalni kezdte a puncimat. Én nem sokat tudtam törődni vele, mert el volt foglalva a kukijával. A nyelvemmel szépen körbe kényeztettem -hátra húzva a bőrt rajta-, majd finoman lenyomtam a torkomig úgy, hogy tövig a számban volt. Aztán milliméterenként engedtem vissza, közben a nyelvem egy pillanatra sem állt meg.

Éreztem, ahogy gyorsul a lélegzete, és a forró levegővel egyre gyorsabban leheli tele a puncimat. Megéreztem, hogy a csúcson van, és kétségbe esetten igyekszik kihúzni a farkát a számból, de én nem engedtem. Nem volt mit tennie, bele élvezett a számba, de én még akkor sem engedtem ki. Jellegzetes, zölddió ízű volt a spermája, az utolsó cseppig lenyeltem, és szárazra nyaltam a farkát.
Meg kellett nyugtatnom, hogy ezt azért csináltam, mert szeretem, és mert felizgatott a teste. Ha akarja, szeretkezhetünk is. Hát persze, hogy akarta. Alighogy kimondtam, már újra állt a farka, és azonnal el akarta kezdeni.
Én nyugalomra intettem, és meztelenre vetköztettem. Öröm volt simogatni a testét és amikor elkezdtem újra a nyelvemmek izgatni a kukiját, már én is a plafonon voltam. Ráültem a farkára és lassan mozogni kezdtem.
Éreztem, ahogy betölti a puncimat ez az energiától duzzadó, fiatal farok. Bele markoltam a mellizmaiba, és bele vájtam körmeimet. Felszisszent, de a fenekét hírtelen feltolva még beljebb csúszott belém. Meg kellett álnom egy pillanatra, mert nem akartam még elélvezni, de ő sajnos nem tudta ezt, és hatalmasat lökött a farkán, én pedig összezárt fogakkal elélveztem. Szerencsére nem vette észre és egyre nagyobb lendülettel mozgott alattam. Aztán hírtelen átfordított és a következő pillanatban már fölöttem volt, és úgy kefélt, mint egy villanymotor.

Elkaptam a fejét, és a nyelvemet a szájába nyomtam. Vadul csókolózni kezdtünk, és meg kell mondanom, a korához képest istenien csókolózott. Teljesen beindult. Percekig járt a feneke fergeteges gyorsasággal, és olyan hírtelen örömet okozott vele, hogy ott, már az ágyban tudtam, ez a fiú az én tanítványom lesz, és halálra keféltetem magam vele. Nem tudtam másodszor sem irányítani a testem kikívánkozó indulatait, így elélveztem újra.
Persze, már ő is a csúcson volt, és amikor szelíden kicsúsztam alóla, hogy a kezemmel érinthessem farkát, ez már az utolsó pillanatok egyike volt. A cicieim közé vettem, és hagytam, hogy mozogjon. Jó volt érezni a tüzelő fallost a melleim között. Aztán hírtelen állon csapott egy vékony spermacsík, azután egy másik, majd a maradékot a cicieimre csöpögtettem. Nagy élvezettel kentem szét magamon, azt a finom, dió illatot árasztó, fiatal spermát.
Aznap éjszaka nem engedtem el. Felhívta a szüleit, hogy egy barátjánál alszik, ami végül is igaz volt.
Attól kezdve rendszeresen találkoztunk, és hatalmasakat keféltünk. Megtanítottam mindenre, amit egy fiúnak a sexről tudnia kell. Persze, nem teljesen önzetlenül. Én is tanultam valamit – mégpedig azt, hogy nem mindig hoz balszerencsét, ha az ember elgázol egy Mikulást.

Vélemény, hozzászólás?