Dugás előtti gondolatok

Szeretkezni a világ egyik legjobb dolga, mondja az emberek 87%-a egy felmérés szerint.
De arról senki nem beszél, hogy ebben az igen kellemes dologban elég sok kellemetlen tényező is előfordul. No igen az is lehet ilyen gondolatok is csak egy női agyban fordulhatnak meg-mondának a férfiak, de szerintem minden nő nevében mondhatom, néha sok dolog jár az eszünkbe az aktuson kívül, de talán ez inkább akkor jellemző, mikor párkapcsolatunk még friss és nem alakult ki a kellő bizalom. Mikor még igen csak az elején tartunk az egésznek bizony mindenki, odafigyel minden apró részletre. A fehérneműnk nagyon szép legyen, igényes, sose lássa rajtunk párunk az úgynevezett „otthoni bugyinkat”, a melltartóink közül sem vesszük fel az elnyűttet, akármennyire is kényelmes.
Ilyenkor mindig odafigyelünk arra is, hogy bármelyik este lehet az, amikor is közelebb kerülhetünk egymáshoz, így mindig napra késznek kell lennünk. Egy igényes nő ilyenkor odafigyel olyan részletekre is, amit talán a pasi észre sem vesz. De valljuk be azért bennünk, van a félsz, hogy akármennyire is vakok azt a pici hibát, ami rajtunk van, rögtön kiszúrják, és ha kedves az életük nem szólnak, de mégis nekünk Nőknek ezeket, a kis hibákat is ki kell küszöbölni.

Az első néhány aktusnál, amikor még nem súrlódtunk össze kellőképpen párunkkal, odafigyelünk arra, hogy minden apró részletünkben szőrtelenek legyünk, ha kell 2 órát, ülünk a kozmetikusnál, csak szabadítson meg minket minden bundánktól. Sajnos ez is egy olyan tényező véleményem szerint ami kissé elvonhatja figyelmünket a „kellemesről”. Néha, ha túl tökéletesnek akarunk látszódni, mert mondjuk egy Adonisz került a kezeink közé, még arra is rástresszelünk, hogy szépen áll a mellünk a különböző pozíciókban. Na és ami minden nő agyában megfordul ilyenkor az az, hogy nem vagyunk e túl kövérek. Csak nem látja a combomnál lévő 2 dkg hájat- gondoljuk magunkban.
Talán még az is fontos, hogy a hajunk is tökéletesen álljon, hisz ha forgolódunk az is összeborzolódhat, na és ha valamilyen buliból csattogunk haza, sminkel az arcunkon, azon is idegeskedhetünk, hogy szét ne folyjon a fejünkön.

Sok nő azon is gondolkozik közben, hogy próbálja az előnyös testrészeit mutatni vagy felhívni rá a figyelmet, olyan pozíciókat felvenni, ahol kihangsúlyozhatjuk azokat.
Szóval ezek a dolgok azok, amik a kellemes együttlétet kellemetlenné is tehetik. De hát az elsőnél fontos hogy párunk a legszebb oldalunkat lássa, ráér később csalódni. Komolyra véve, azért véleményem szerint nem éri meg ennyit feszengeni rajta, hisz ha nem tetszik neki valami, akkor később sem nagyon fog, és akkor talán meg sem érdemel bennünket.

Vélemény, hozzászólás?