Bognár Nikolett

– Nekem nemcsak implantátumot tettek be, hanem fel is varrták a mellemet, szóval elég sok heg van – felelte Dékány Éden Nikolett, aki lakótársával, Ökrös Éden Szandrával négy héttel ezelőtt szilikonnal bővíttette a testtérfogatát. Bár hogy honnan, az nem derült ki, annyit megtudtunk, a két édenes barterezte az új melleket.
Dékány csajokkal-is-smárolok-de-csak-a-show-kedvéért Nikolettnek ez volt a harmadik mellplasztikája, amire ezúttal azért volt szüksége, mert elégedetlen volt a mérettel és a formával. „Dr. Németh Tamás, az Aesthetica Orvosi Központ sebésze műtött minket, nagyon szimpatikus volt, elégedett vagyok az eredménnyel” – szórta el a kötelező reklámot Éden Dékány Niki, mi meg nem szedtük ki, nehogy véletlenül valami nóném hüvelygomba kenőcsöt írjanak fel a mellére később, 385 köbcentis implantátumai gondozásakor.
Még nem állt be rendesen a bimbóudvar – „Most kicsit máshogy csinálták, mint korábban. A mirigy helyett most az izom alá helyezték be az implantátumot, ezért még nem állt be rendesen a bimbóudvar” – részletezte az eredményt Dékány, majd hozzátette, így, négy hét elteltével kezdi csak a sajátjának érezni az idegen testet.

A legjobb SZEXSHOP itt! - A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt!

Vélemény, hozzászólás?