Baszd meg gyere baszni!

konyhalany

Azt mondja némelyik haverom, hogy nem vagyok normális, ahogy godnolok a csajokra. Egyszerű a tézis, baszni szopatni mind! Na! Először baszdmeg el kéne intézni valami kis picsát, mint itt feljebb, jól megkúrni, vagy teleélvezni a száját gecivel, hogy nyugodtan tudjunk foglalkozni a dolgainkkal.

Az egyik haverom ezt úgy intézte el, hogy jóban volt a konyhalánnyal. A konyha, az iroda alatt volt.

Mikor kanos lett, főleg randevú vagy üzeti megbeszélés előtt kanállal kopogott egy ritmust a fûtés csövén, és már jött is fel a piroskockás abroszra hasonlító köténykéjében a buta picsa, faszt szopni. Mikor sülthús szaga volt a hajának, mikor tiszai hal, de egy biztos volt mindig: a fejét jól lehetett rángatni a faszba. Amint benyelte a gecit, szemlesüve húzta azt az oltári nagy seggét vissza a konyhába, miközben fapapucsa kopogott a bőrkeményedésen a sarkán.

 Asszongya a haver, hogy farkastorka volt a picsának, és mikor nem tudott elélvezni mert a fasirt szagát utálta, lenyomta tövig a faszt, és a torkát szorongatta, hogy szorosabb legyen az élvezet. Így nyelnie se kellett a gecit a picsának, rögtön a gyomrába ment, csak ezután oltári büdöset szokott büfögni.

De itt van néhány nagymenőbb fasszopó, mit szólsz hozzájuk? Plazacicak.com, Lolita.fw.hu

Vagy ilyenre vágysz?

nagysegg

Vélemény, hozzászólás?