Az igazi Madonna – koncert és szex meg pornó

madonna_szexElhagyta Magyarországot Madonna!
A világhírű énekesnő tegnap délután magánrepülőgéppel utazott Belgrádba, a turnéja következő állomására. Igazán nem lehet okunk panaszra, a popdíva ugyanis az eddig már kialakult gyakorlattal ellentétben nem utazott vissza azonnal a Bécsben kialakított „főhadiszállására”, hanem Budapesten töltötte a hétvégéjét. A szombati koncertje után a lányaival a Four Seasons nevű luxusszállodában pihente ki az aznapi fellépés fáradalmait. A színpad botrányos szexistennője a valóságban is felkavarja maga körül az állóvizet – bár eléggé szokatlan módon. Neccharisnya, szexis body, tűsarkú csizma – a többnyire hivalkodóan nőies öltözékekben színpadra lépő Madonnát, aki egyebek közt a magyar rajongókat is lenyűgözte nemrég megrendezett koncertjén, az ember a strandon is hasonlóan képzelné el. Dögös bikinit álmodnánk az énekesnő talán túlságosan is kidolgozott, izmos testére, és abban is biztosak lennénk, úgy vonulna a tengerparton, hogy még a harmincas hölgyek is irigykedve bámulnák.

FP_IMAGE_3424916/FP_SET_3423820Nem vett fel bikinit
Nos, a valóság ennél sokkal prózaibb – és nem kevésbé kiábrándító. A nemrég az 51. születésnapját ünneplő világsztár ugyanis legutóbbi, olaszországi nyaralásán cseppet sem kívánta megmutatni híres vonalait valamiféle dizájner kétrészesben – inkább az ápol és eltakar variációra szavazott. A méretes baseball-trikót és lógó szárú sportos sortot viselő énekesnőt pedig inkább lehetett fiúnak nézni, mint a színpad pasivadító istennőjének.
Ráadásul, hogy öregedő bőrét mind jobban védje a nap káros sugaraitól, a különös öltözéket egy régimódi napernyővel egészítette ki. Még akkor sem hagyta a parton, amikor nagyot csobbanva belevetette magát a tenger hűs hullámaiba.

Alig lehetett ráismerni
Mindenesetre a négygyerekes sztármami – Lourdes 12, Rocco kilenc-, örökbefogadott gyermekei közül pedig Mercy négy-, David hároméves – egyáltalán nem zavartatta magát. Kedélyesen cseverészett legújabb FP_IMAGE_3425883/FP_SET_3424546hódolójával, a 22 éves Jesusszal is, akit láthatólag nem nagyon érdekelt, hogy imádottja nem a szokásos szexis formáját hozta.

Madonna az erotika istennőjének tarja magát. Hódításainak leszbikus megnyilvánulásainak se szeri se száma. Szex és pornótémában Madonna mélytorok technikája videó – Madonna a róla megjelent életrajzi könyvével kapcsolatos szexbotrány – Madonna meztelenül villantja szőrös pináját – Madonna erotikus üzenete árverezés alatt – Madonna meztelen és fetish képek

Vélemény, hozzászólás?