Amik egy swingerpartihoz kellenek

szvinger

Melyek azok a dolgok, amelyek elengedhetetlenül szükségesek egy swinger (párcserés) összejövetelhez? Ezek közül néhány első ránézésre talán nem is olyan nyilvánvaló! Az első tíz eszköz csak javasolt, az utolsó kettő szigorúan kötelező. Ezek erotikus részét szexshopban a legegyszerűbb beszerezni. A Kasidie amerikai internetes oldal felmérése szerint 12 dolog szükséges egy jó párcserés partihoz:
1) Nedves törlőkendők: A Kasidie egy régi közismert tréfát idéz: – Honnan tudod, hogy az emberi testet nem építész tervezte? – Onnan, hogy egyetlen épeszű építész sem tette volna a kajáldát a budi mellé.
2) Szájhigiéniai termékek: Az ilyen partik során elfogyasztott ételek, italok, dohánytermékek után (hogy egyéb dolgokat ne is említsünk), jól jöhet egy, a fürdőszobában a vendégek számára is jól látható helyen elhelyezett szájvíz, netán néhány eldobható fogkefe, illetve fogkrém.
3) Légfrissítők: Jót tesznek a libidónak a kellemes illatok, amelynek előállítására kiválóan alkalmasak például az illatgyertyák, míg az izzasztó órák után, illetve a mellékhelyiségben jó használatot tehetnek a légfrissítők.
4) Hangfal: Elsőre talán furcsának tűnhet, azonban ha a vendéglátó olyan zenei gyűjteménnyel rendelkezik, amely nem feltétlen szélesebb rétegek érdeklődésére tart számot, segítheti a forró hangulat kialakulását, ha a vendégek saját, alkalomhoz illő kedvenceiket is hallgathatják.
5) Higiénikus játékszerek: A Kasidie itt a higiénia kérdésére helyezi a hangsúlyt, érthetően: hasznos tanácsokkal látja el a swinger-parti szervezőket a tisztításra és tárolásra vonatkozóan. Ha egy résztvevő mégis kétesnek találja a keze ügyébe kerülő eszközt, egy óvszerrel még mindig segíthet a dolgon.
6) Palackozott víz: Nincs is annál rosszabb, mint amikor az események kellős közepén ki kell menni vízért, és egy üres üveg megtöltésével értékes perceket elpazarolni a konyhában vagy a fürdőszobában.
7) Energiaitalok: A fárasztó összejövetelek elengedhetetlen tartozéka a nagy mennyiségű energiaital, amelynek segítségével a résztvevők hajnalig is bírják a megpróbáltatásokat.
8) Tartaléktörülközők: Bizony, a szex, különösen ha jól csinálják, mocskos dolog tud lenni. Ekkor jönnek jól a kárpitok, szőnyegek és egyéb lakástextíliák megóvására a tartaléktörülközők, amelyekből egy előrelátó swinger tetemes mennyiséget tart otthonában.
9) Kontaktlencse folyadék és -tartó: Érdemes kontaktlencse folyadékot és egy-két tárolótokot is tartani otthon, javasolja a Kasidie a gyakori swinger-parti szervezőknek. Ezzel megelőzhetik, hogy egy-két vendég csak azért távozzon korábban a partiról, mert szexuális vágyukon úrrá kerekedik az a vágy, hogy égő szemüket megszabadítsák a bennfelejtett kontaktlencsétől.
10) Gyógyszerek: Fájdalomcsillapítók, allergia elleni gyógyszerek, orrcsepp, puffadásgátlók, savcsökkentők, másnaposságot megelőző készítmények, tampon. Ezeket javasolja könnyen fellelhető helyre (például a fürdőszobába) elhelyezni a Kasidie, így a „szégyenlősebb” vendégek anélkül szolgálhatják ki magukat, hogy kérniük kellene, feltárva ezáltal problémáikat.
11) Óvszerek: Ezt nyilvánvalóan nem kell magyarázni. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy különböző típusú és méretű, illetve olyan készletek álljanak rendelkezésre, amelyek szavatossági ideje még nem járt le.
12) Síkosítók: A síkosítók csökkentik az óvszer szétszakadásának esélyét, illetve az irritáció és a mikrosérülések kockázatát, azonban a gyakorlott swingerek ebből is több félét javasolnak otthon tartani, elsősorban az esetleges allergiás reakciók elkerülése érdekében.

2 comments on “Amik egy swingerpartihoz kellenek

Vélemény, hozzászólás?