Ada: felvarrattam a mellemet

Nem csak a természet adománya, hogy Ada kétgyermekes anyaként is bomba alakkal büszkélkedhet – árulta el lapunknak a VIVA TV műsorvezetője, aki a közelmúltban erotikus fotósorozattal nyűgözte le a férfinépet. Ada először a Borsnak beszélt arról, hogy kebleit plasztikai sebész varázsolta újjá.
Érett tinilányok is megirigyelhetnék a testét – csettintettek elégedetten Ada közelmúltban megjelent erotikus képei láttán. A kétgyermekes családanya valóban elképesztő formában pózolt a Playboy fotósa előtt. Csak kevesen tudják, hogy a VIVA TV szexis műsorvezetője a szülése után még szemérmesen rejtegette a testét.
– Soha nem voltam szilikon- vagy műnő párti, de meg tudom érteni azt, akinek lelki traumát okoz a kicsi, esetleg lógó melle, ezért plasztikai sebészhez fordul – kezdte Ada.
– A mellem volt az egyetlen testrészem, amelyre büszke voltam, de a szülés után teljesen elvesztette egykori formáját. Húsz kiló fel-le ugrálása és a gyerekek szoptatása nem maradt nyom nélkül. Rettentően frusztrált a dolog, folyton takargattam magam, ha pedig adásban voltam, a kezeimmel is igyekeztem elfedni a dekoltázsomat – vallotta be a VIVA TV műsorvezetője, aki nehezen szánta rá magát, hogy helyrehozassa a keblét.
– Sokat gondolkodtam, azon, hogy kés alá feküdjek-e. A szülés után egy évvel végül döntöttem, és felvarrattam a mellem. Elégedett vagyok az eredménnyel, és az önbizalmam is helyreállt. Ezért is mondtam igent a magazin felkérésére – árulta el Ada.

Vélemény, hozzászólás?