A zuhanyrózsa gyönyöre

zuhanySerdülő lányként kielégíthetetlen kíváncsisággal kerestem az örömszerzés különféle módjait, és felnőttként is mindig nyitott és őszinte szexuális kapcsolatra törekedtem partnereimmel. Jó néhány élményt azonban a rengeteg, szexuális témában elolvasott könyvnek, folyóiratnak köszönhetek. Így a zuhanyrózsával okozható gyönyör módszerét is. A cikkben arról írt őszintén egy lány, hogy párjával rendszeresen a fürdőszobában kezdik egymás kényeztetését. Kreativitásukat kihasználva mindig új, izgalmas szint visznek a szeretkezésbe..

Részletezte, milyen mennyei érzés, amikor langyos fürdővízben a hab alatt kutakodva keresik egymás érzékeny pontjait, miközben nyelvükkel egymás száját kényeztetik. Leírta, hogy párja testét finom majd egyre határozottabb simogatással izgatja, miközben a fiú oly módon húzza a gyönyört, hogy csak vállát, nyakát csókolgatja és finoman dörzsölgeti mellbimbóit. Tapogatózó kezeik a lehető leglassabban jutnak el a legerogénebb zónákhoz, amelyek izgatásának annyi időt szentelnek, hogy egészen a gyönyör közelébe jussanak. Miután kétszer-háromszor már mindketten megélték a „majdnem” állapotot, végül megérdemelten, és habosan-csúszósan hatol belé párja. Ekkor már olyan hévvel esnek egymásnak, hogy a tényleges aktus nem több néhány percnél, a dörzsölő mozdulatok által hamar eljutnak a csúcsra.
Megemlített még néhány alternatív felajzó módszert, így például a zuhanyrózsából folyó víz csiklóizgató szerepét, és ez felkeltette kíváncsiságomat. Persze a habos játékok ellen sem volt kifogásom, csak egyedül lévén ez utóbbit nem tudtam most kipróbálni. Elkezdtem hát kísérletezni. Egy szép nyári estén két pohár bor után meggyújtottam a fürdőszobában néhány gyertyát, és zuhanyozni készültem. A kád mellé készítettem mindenféléket, amikre – úgy gondoltam – szükségem lehet: törölközőt, még egy pohár bort, egy vastag gyertyát, kígyóuborkát, a vibrátoromat, hátha nagyobb élvezetet kívánok majd. A szobában bekapcsoltam kedvenc lassú számomat olyan hangerővel, hogy a fürdőszobában is halljam a víz zubogásától. Az előkészület után léptem be a kádba.

Előszőr csak zuhanyoztam, mint máskor, komótosan behaboztam az egész testem, ledörzsöltem a nap porát és lemostam kedvenc illatú tusfürdőmet. Majd néhány fokkal melegebbre állítottam a vizet, és mintegy masszírozóként használtam a lábaimon, hátamon, majd mellemen is. Ez utóbbi nagyon kellemes érzés volt, a mellbimbóim hamarosan megduzzadtak és hiperérzékennyé váltak. Lassan engedtem a vizet lefelé, körkörösen mozgatva a zuhanyrózsát a hasamon.
Amikor a víz előszőr érintette a szeméremdombomat, kellemes bizsergést éreztem. Szerettem volna fenntartani ezt az érzést, ezért befejeztem a körkörös mozgatást, és helyette lassan, egyre lejjebb masszíroztam magam a vízzel. Amikor a vízsugár széle ütögetni kezdte a csiklómat, megéreztem a gyönyör első szelét. Testem összerándult és többet követelt. A zuhanyt forgatva, közelebb majd távolabb engedve puncimtól kerestem a legnagyobb izgalmat jelentő pozíciót. Hamar meg is találtam.
A zuhany egyik vízsugara kicsit egyenetlenül lövellte ki magából a vizet, finom ütögetéssel érkezve csiklóm felső csücskére – ez egyszerűen mennyei érzés volt. A vízsugár többi része pedig kisajkaimat masszírozta.

Meg sem mozdultam, csak ültem a kádban összegömbölyödve és élveztem a vizet. Légzésem felgyorsult, kalapált a szívem. Nem feszítettem a lábizmaimat, mint maszti közben általában, nem is volt rá szükség, annyira intenzív volt az érzés. Egyedül a hüvelyizmaimat szorítottam össze, tudván hogy úgy nagyobb a gyönyör.
Fantáziám is elindult. Elképzeltem, hogy párom váratlanul betoppan és benyit a fürdőszobába. Rövid megfigyelés után elővenné merev szerszámát és kezével kényeztetni kezdené magát. Mivel számára is izgató lenne a látvány, nem kellene sok idő, hogy elérje a gyönyört. Arra koncentráltam, hogy az élvezés pillanatában hogyan spriccelne, és ez a fantáziakép a vízsugárral együtt elegendő izgatást jelentett ahhoz, hogy csúcsra juttasson. Egész testem összerándult, hüvelyem többször összehúzódott, majd elernyedt. Orgazmusom, mintha az örökké valóságig tartott volna.
Kontroll nélkül sikoltozni kezdtem, túl harsogva a zene hangerejét. Később jutott csak eszembe, ezt szomszédjaim is bizonyára hallották. Ennyi azonban nem volt elég. Miután rákaptam a gyönyör új fajta ízére, ismét felfokoztam vágyaimat a zuhanyrózsával, ám eszembe jutott, hogy lecsavarom azt, és magamba kezdtem nyomni a csövet. Kéjesen húzogattam, szépen-lassan föl és le. A vízsugarat kisebbre, majd egyre erőteljesebbre vettem. A zuhanycső bordázata iszonyúan izgatta puncimat, úgy hogy kisvártatva újabb és még nagyobb orgazmust éltem meg. Kezemmel közben a tusfürdővel bekent, síkos melleimet masszíroztam. Egy nagyon szép fiú hatalmas, kőkemény farkát képzeltem a számba, amint azt tövig bekapom és nagy élvezettel szopogatom.
Miután elélveztem, egyik lábam a kád szélére téve magamba nyomtam egy jó, vastag desodoros flakont. Élveztem, amint kitágult hüvelyizmom, azonnal magába fogadva azt, és amint a gyönyör nedvei folytak ki puincikámból. Azután úgy éreztem, hogy ez a flakon már rövidnek bizonyul, és lecseréltem az odakészített vibrátorra. Nagy, kéjes sikolyt hallattam, amint a hosszú, vastag vibrátor egy pillanat alatt belém cuppant, és minden húzására, mozgatására hangosan cuppogott puncim. Már kezdtem a kéjtől elfáradni, szemeim fátyolosak lettek. Kiszálltam a kádból, a nagy baldechines franciaágyra leterítettem a törölközőt, és lábaimat kéjesen széttárva magamba fogadtam a méretes kígyóuborkát.
Az uborka egyenetlen, hosszanti barázdált csíkjai fantasztikusan cuppantak az addigra ismét szoros hüvelyembe, ezzel új, eddig meg nem tapasztalt izgalmat, kéjt okozva.. Az örömszerzés e fajta módja kárpótol úgy is, ha elmarad a behatolás. Merem ajánlani kipróbálását, a hatás garantáltan nem marad el!

Vélemény, hozzászólás?