A megalázott picsa

A kis picsákat megnézheted, melyiket szopatnád meg? Nehogy bedõlj az ilyen dumáknak, hogy „ Úgy szeretném ha a mellemre élveznél…”, meg „Látni szeretném, hogy élvezel…”!

Ez mind kibújó ha nem akarják nyelni, amivel megajándékozod a ribiket. Élvezz mélyen a szájukba, és nyelesd le velük!

Na ha már kezded bevágni a szavaim igazak, mint a tüzelõ forró pina, elmondom: lesznek még itt perverz állatságok, hogy olyat még nem basztál. A te tûrõképességed lesz a határ…

Gyere baszd meg, ha bírod a gyûrõdést!

A ne pocsékoldról jut eszembe: Már nem tudtam mit kitervelni, hogy a picsába alázzam meg a csajszit akit kúrogatok. Hát eresztettem vagy két adagot egy kis üvegbe, és beraktam a mélyhûtõbe. Gondoltam mikor kikötözöm, megitatom vele, ha meg húzza a pofáját, hát kap a korbáccsal a seggére. Nem jutottam el ide, mert a barátnõjével jött a randira, ezért szokásos baromságok: elõjátéknak is lehetne nevezni a vacsorát. Közben a szexre – mi másra – terelõdött a szó, és miközben a Bailey’s-t iszogatták, és a jobb lábam a csajom lába között mocorgott, csak kiböktem, hogy van lefagyasztva egy kis sperma. Hát ezt basszátok telibe: a barátnõ a harmadik pia után csak kinyögte, hogy õ megkóstolná. Hát még a harcedzett csajomnak is rángatódzott a szája, de kocsiba vágtam magam, és hoztam a matériát. A kocsiban a combom közé tettem, hogy olvadjon – a herém jojóztak a hidegtõl – de mire odaértem, önthetõ állagba került. Ki is osztottam a két gecinyelõnek, be is nyelték rendesen. A csajom húzta kicsit a pofáját, de ahogy a barátnõ lenyelte, mint a kocsmában reggel nyolckor a remegõ kezû alkoholista, a barackpálinkát, hát neki sem volt mit tenni, nem maradhatott le.

Mit gondolsz hányszor csókoltad meg a gádzsit randevún, egy szál rózsával a kezedben, hogy más gecijét, még alig nyelte le?

Na nézd meg, hogy szeretik a gecit! Na! Legyen sperma: mellbe, seggbe, orrba, szájba.

Vélemény, hozzászólás?