A deepthroat meg a kurvák

Baszdmeg, többször volt szerencsém átélni a mélytorok technikát (ahogy mondani szoktam nem mindegy h a fasz melyik oldalán állsz, én minden esetben az innenső oldalán voltam), de nem csípett meg a hatalmas kéj ahogy duzzadó makkomat a fulladozó lány mandulái közé préseltem.
Magyarán, a deepthroat semmi testi élvezetet nem okoz.
Lelkileg ? Talán… A férfi szupramácia (érzed az erőltetett magyartást) manifesztációja. És mint ilyen, egyfajta S/M játék kelléke. Egy lineárisabb lelkületű haverom kérdezte egyszer hogy történt-e velem olyan hogy szopatás közben rámjött az ideg. Merthogy őrá igen, és akkor „egyszercsak elkapta a csaj füleit és vadul baszta a száját”
Nos velem is előfordul egy kis forced blowjob, néha felizgat ha érezhetem hogy a nő alsóbbrendű. (Egyszer egy sub lány szájába vizeltem… Nem döbbentett meg az eset tapasztalata)
Na, mindegy, summa summarum tartsatok szentimentális bolondnak, én nem szeretem a deepthroatot. (igen a gondolatmenetem nem volt épp koherens de most így adódott)
Lépjünk tovább. Még két dologról szeretnék mesélni, legyen az első az újabb baszásom egy némberrel. Klárinak hívják. 23 éves. Aranyos kis kurva. Az udvarlás rövid volt, addig tartott mindössze, amíg a tarifát átbeszéltük. Eljutottunk a főút széléről az erdőbe, a kocsiból kihajított kotonok földjére és már indult is a szerelmeskedés… Érdekes volt, fényes nappal nem voltam még utcai kurvánál. Droid módon szopott így inkább a kezét kértem meg. Az viszont nagyon ügyesen masszírozta ki farkamból a ragacskommandót. Egyszóval, ha Üllőról Ócsára haladtok, és találkoztok Klárival, veressétek ki a faszotokat vele, nem bánjátok meg. Liát viszont ne vegyétek fel – erről legközelebb mesélek.
Harmadik napirendi pont. Mesélnék arról hogy mostanában mi mozgatta meg romantikus – és pajzán – fantáziámat. Ez pedig a Váratlan Utazás című sorozat. (Road to Avonlea)
Tizenéves koromban láttam még és most megakadt a szemem rajta az NCore-on, és már töltöttem is. (megj: jelenleg 10mbittel seedelem az egész sorozatot, töltéstek le)
Egyfelől hihetetlen szép és pozitív sorozatról van szó, mely képes akár könnyeket csalni a szemembe, pedig nem vagyok a tipikus szentimentális bohóc. Az egyetlen probléma hogy ez az idealizált életmód a valóságban nem létezik sőt régen sem létezett. Mindesetre szép illúzió jó egy pár órácskát flesselni rajta.
A másik előnye a nagy választék a csábos és tisztalelkű/tisztaarcú lányokból. Ha valaha álmodoztál arról hogy egy igazi, gyönyörű arcú – és gyönyörű testű, egészséges és végtelen naív lányt jól megrontasz a kőkemény bunkósvégű faszoddal, indíts meglesni ezt a sorozatot és máris húzogathatod.
Az én ízlésemnek a Gema Zamprogna által játszott Felicity King jön be leginkább. Persze mivel a pedo-fless távol áll tőlem, úgy a 3. évadtól (mikor már kibújik az a punciszőr) de az utolsó évadban a legjobb mikor már telivér nő. Megdöbbentő. Szóval a 6. évad végén, mikor szerelmét síratja a borús tengerparton, ha nem lépnél oda hogy megvígasztald aztán jól betámassz dudorodó puncijába, akkor… akkor nem is vagy igazi beteg állat mint én.
Tudom, fúdeciki színésznőre verni, de szerintem ezt mindenki csinálja. Én nem szégyellem jópárszor elsült Négycsillagos Mattheson tábornok, ahogy elképzeltem e lányka megrontását.

Vélemény, hozzászólás?