30 éven át videózta szexelő diákjait a tanár

Egy 52 éves nashville-i tanár harminc éven keresztül rendezett házibulikat lakásán a diákjainak, ahol füvet, ecstasyt és alkoholt adott nekik, majd felvette, ahogy szexelnek. Az évek során több mint négyszáz kazettányi felvételt készített. A férfit kedden tartóztatták le, annyit beismert, hogy legalább egyszer valóban készített ilyen felvételt a szexelő tinédzserekről. Tizenöt év börtönt kaphat.

 

Március 25-én kezdett vizsgálódni a rendőrség az 52 éves nashville-i tanár, Louis J. Levine körül, amikor az egyik diákjának a szülei feljelentették a férfit arra hivatkozva, hogy gyerekükkel fajtalankodott – írja az ABC News. Ezután derült ki, hogy Levine már harminc éve űzi a gyakorlatot: otthonába meghívott diákjainak gátlásait alkohollal és drogokkal oldotta, majd szexre biztatta és titokban felvette őket.

A férfit végül április 8-án tartóztatták le gyermekpornográfia miatt, amiért 15 év börtönt kaphat, ha elítélik. A kihallgatásán beismerte, hogy legalább egyszer videóra vette a házában történteket, és bevallotta, egyszer felvette, ahogy egy fiú maszturbál a kisházban, majd csatlakozott hozzá. Ehhez képest, amikor a rendőrök házkutatást tartottak nála 400 kazettányi videót találtak szexelő tinikről.

Amikor kiderültek Levine tettei, a rendőrségnél elkezdtek jelentkezni azok a felnőttek, akik a 70-es, 80-as években voltak a férfi tanítványai, és az történt velük, mint Levine aktuális diákjaival.

Levine rendszeresen meghívta magához a tanítványait, ahol alkoholt adott neki, a gátlásosabbaknak füvet meg ecstasyt, majd javasolta a fiataloknak, hogy szexeljenek, amit aztán fel is vett. Az egyelőre nem világos a történetben, hogy a tanár mennyire kényszerítette a diákokat, vagy, hogy pontosan kik és miért voltak hajlandók a riport alapján nagyjából vezényszóra szexelni. „A társadalom másképp látja ezt, mint én” – mondta Levine, amikor szembesítették a történtekkel.

A tanár a legutóbbi időkig a Murfreesboro School System iskoláiban tanított fizikát. Április 1-jén rúgták ki, amikor kiderült, hogy milyen ügyben nyomoznak vele kapcsolatban a rendőrök. A férfi 2002 óta helyettesítő tanárként dolgozott, hetente két teljes és egy fél napot töltött az iskolában. Levine az évek során több Nashville-környéki iskolában megfordult, nyáron gyerekeket táboroztatott és rendszeresen vitte őket múzeumokba is.

Vélemény, hozzászólás?