1894. évi szexuális útmutató

Tanácsok és intelmek a fiatal menyecske részére, melyek megmutatják hogyan kell ápolni a házas kötelék intim és személyes kapcsolatait eme áldott intézmény megtartásáért és az Isteni üdvösségért. Egy érzékeny, rendes neveltetésben részesült fiatal asszony számára az esküvő paradox módon élete legboldogabb és legborzasztóbb napja egyszerre. Negatív élménynek számít a nászéjszaka, amikor is a menyasszonynak életében először kell megtapasztalnia a szexuális borzalmakat. Ezen hasábokon itt, drága olvasónk, hallja a sokkoló igazságot. Vannak olyan nők, akik örömmel várják a nászéjszaka tűzkeresztségét, mellőzzük az ilyen érzelmeket! Sosem szabad elfelejtenünk a házasság egy alap szabályát: adni lassan kell, ritkán és főleg kedvtelenül. Ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy a házasság intézménye az állati vágyak kielégítésének a színhelyévé válik. Mindazonáltal, hogy a szex a legjobb esetben is undorító, a legroszabb esetben pedig istentelen, fájdalmas és megalázó élmény. Ki kell bírni, mert a nők így tesznek már az idők kezdetétől. Az ő jutalmuk a monogám otthon szentsége és a gyermekek, melyek ezen úton jönnek létre. Egy okos menyasszony a házasság első hónapjaiban bátran kiállja a legfeljebb heti kétszeri szexuális aktust és az idő múlásával minden elérhető eszközzel igyekeznie kell eme gyakoriság csökkentésére.
fenekelesA cél elérése érdekében felhasználható a mímelt betegség, fáradtság, vagy fejfájás. Sikert szoktak aratni még az esti csetepaték, piszkálódások, szekálások és veszekedések durván egy órával azelőtt, hogy általában elkezdődne a csábítás. Egy jó feleség elvárhatja, hogy az első év letelte után sikerül leszorítani az intim közeledések számát a heti egyszeri alkalomra, az ötödik év végére pedig havi egyre. Számtalan asszonynak sikerült a házasság tizedik évfordulójára megszülni összes gyermekét és lezárni a férjével való szexuális életet. A férfiak többsége természetüknél fogva inkább perverz és ha az asszonyok fél lépést tesznek irányukba, ez a férfiak legundorítóbb ötleteit vonhatja maga után. Egy okos menyasszony sosem engedi, hogy a férje ruha nélkül lássa őt, úgyszintén sosem engedi, hogy a férje megmutassa neki a saját mezítelen testét. Ha már az aktus kikerülhetetlen, nagyon fontos,hogy teljes sötétségben történjen.
Idézet egy korabeli írásból… Nos, amikor olvastam a háziasszony kézikönyvet 1955-ből, azt gondoltam, hogy ennél rosszabbat sose láttam. Egészen eddig. Ti mit gondoltok?

Vélemény, hozzászólás?