Madonna hozzámegy nagyfarkú bikájához

madonna_bikajavalMadonna feleségül akar menni a nála 29 évvel fiatalabb szeretőjéhez, Jesus Luzhoz. Az 51 esztendős mélytorkok szopás is művelő énekesnő kilenc hónapja találkozgat a modellel, és még idén el akarja vetetni magát vele. Már biztos nem szőrös puncival bújik vele ágyba! Madonna életrajzírója, Randy Taraborrelli a Hello! magazinban tálalt ki az énekesnő magánéletéről. Az író állítja, a pop nagyasszonya naphosszat csak szerelméről áradozik, véget nem érő monológokban dícséri a 22 éves Jesus Luzt. – Már majdnem egy éve randizgatnak, és még iden megtartják az esküvőt is. Madonna teljesen belehabaradott. Folyton csak azt hajtogatja, hogy már látja magát menyasszonyi ruhában. A fiú tiszteli őt, ami nagyon fontos Madonna számára. Lenyűgözi Jesus-t, hogy milyen könnyedén éli életét az énekesnő, és még azt is megérti, ha önfejű, vagy hisztis – árulta el Taraborrelli.
A pár barátai szerint a másik dolog, ami miatt örökké együtt akarnak maradni, az a fantasztikus szex.
– A szex közöttük elképesztően heves. Felperzseli őket a szenvedély– mesélte a bennfentes, aki úgy véli, Madonna látványos esküvőt szeretne.
– Eddigi két esküvőjéről csodálatos emlékei vannak. Nem akar harmadjára sem csendes menyegzőt, inkább hatalmas felhajtást, ami miatt a világ irigykedhet rá – tette hozzá az ismerős. Madonna első két házassága – Sean Pennel és Guy Ritchie-vel – hangos válással ért véget.

Vélemény, hozzászólás?