Guminő love doll, Gianna Monroe szex baba

Pornósztárról mintázott guminő, aki Gianna Monroe! Szerelem baba Gianna Monroe. Cyber anyagból (teljesen bőrhatású anyag)van a vagina és az anus nyílás. Szilikon mellbimbók, és 3D-s arc. A Szexplaza.hu online sexshop és szexbolt szexbaba kínálatából egy kellemes darab.
Állítható sebességű vibrátorral-hangot is ad vibráció vezérlő. Hajjal készült. A pumpa a csomagban van. Vízalapú síkosító használata javasolt. Kezelési utasítás:
• Minden használat után mosd le folyékony antibakteriális szappannal és vízzel
• Töröld meg puha pamut törölközővel, és hagyd teljesen megszáradni
• A maximális élvezet érdekében használj sikosítót ezzel a termékkel
Ez a realisztikus szexbabaez lehetővé teszi, hogy tied legyen ez a pornósztár, akár mint szexuális rabszolga. Reális pina, mellek és száj, amit Gianna kínál. Gianna szerelmi baba egy gyönyörű alkotás. Hosszú, hosszú hajjal és szép szemmel, realisztikus szempillákkal. Gianna gyönyörű fejét és arcát 3D-s formázó technológiával alakítják ki, ami a lehető legéletszerűbbé teszi. A teste varrott PVC-ből készül, szuper puha, érdes mellekkel, amelyek nagyok. Gianna lábai és kezei PVC-gumiból készültek.
Gianna felkeltett kinézetű mellbimbóit, hüvelyét egy valósághű bőrszerű anyagból készítik el, amely hihetetlen szexuális élményt nyújt, amely valódi emberi bőrnek tűnik. A szexi punci mögött egy szerelmi csatorna található, amely tíz apró csíkkal izgat. Minden nyílása kifelé fordul, így könnyebb tisztítást elvégezni.
Gianna rugalmasan pózol. A karja hajlik, ami lehetővé teszi számukra, hogy felemelkedjen és leereszkedjen, hogy segítsen a megfelelő pozíciót. A lába nem csuklós, de könnyedén hajlítható. Kiegészítők:
• Szex játék levegő szivattyú
• Sikosító
• Többsebességes vibrátor
• Hibajavító készlet
Angol neve: Gianna Monroe life size love doll, large Voluptuous Breats.
A szexbaba csaj megrendelhető, vagy személyesen megvásárolható. A blogban szexbaba infók és cikkek itt olvashatók.
Ha férfiaknak ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szex shop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriához közel a Belvárosi színházzal szemben.

Figyelem: A terméket ha megrendeled, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. A csomagból semmilyen módon nem lehet következtetni a tartalomra, a feladó a cég. A szállítási határidő általában 2 munkanap.
A csomagokat kérheted DPD futárral vagy Postapontokra. Feladáskor emailben értesítünk.
Szexshop online rendelés:
Az Szexpláza szexshopban széles választékban, magas minőségű szexeszközökből válogathatsz.
Szexshop üzletben személyes vásárlás:
Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál. Az Szexboltban a választék nagyobb, mint a webáruházban. Ha budapesti vagy, akkor a személyes vásárlást javasoljuk!

Tovább a vásárláshoz…

Termék kategóriák:
Termék címkék: , , , , , , , ,
Forrás: Szexplaza.hu link: Guminő love doll, Gianna Monroe szex baba