25 milliót hozott Liptai vetkőzése

liptaiÚgy tűnik, jó döntés volt 3 millió forintnál is magasabb sztárgázsit utalni Claudia számlájára, mert a 36 éves anyuka teste aranyat ér. Kétszer annyi nyuszis magazin fogyott a standokról, mint amikor egy „átlagos” celeb mutatta meg magát.
A Playboy példányszáma a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség adatai szerint havi 25 ezer körül mozog, a pőre Claudiát bemutató októberi szám azonban 50 ezerben kelt el. A további képeket tartalmazó novemberi szám mutatói még nem ismertek, ám a nyereség itt is garantált. Legutóbb 2004-ben, az akkoriban felkapott Görög Zita ért el hasonló eredményt, bár a modell testéből csak egy kisebb formátumú sportautó jött volna ki.
50 ezer olvasót hozott a magazinnak Claudia: „Claudia megérdemelte a csúcsgázsit. Öt éve nem volt ilyen nagy sikerünk. Zalatnayval valóban több példányt adtunk el, ám ez nem mérvadó, mert akkoriban más volt a piac.
A Barátok közt kétmillió nézője is bukás lenne, ha a Friderikusz Show ötmilliójához hasonlítanánk” – mondta Radnai Péter főszerkesztő. Akit érdekelt a meztelen Claudia, 995 forintért csillapíthatta kíváncsiságát, vagyis a keblek felfedése 24 millió 875 ezer forint pluszbevételt eredményezett.
Ebből le kell számolni a papír és a terjesztés díját, amelyet kipótolnak a hirdetési bevételek. Kimondhatjuk tehát, hogy Claudia idomai egy Porsche árát érik a piacon.

Vélemény, hozzászólás?