Nagy Vivien

Nagy Viviennnek, VV Sehinek ki kell cseréltetnie az implantátumot a melleiben. Erre a lehető legrövidebb időn belül sort is kerít.

Ezen ügy kapcsán azonban elég komoly összegek is elhangzanak. VV Sehi állítása szerint a csereműtétet neki kell kifizetnie, mivel Magyarországon nincs garancia ezekre, a termékekre. Az ár meglehetősen magas, a szőkeség állítása szerint 800.000 jó magyar forintot kell letenni az asztalra. Emellett ott egy másik probléma is, hiszen ez a műtét, gyógyulást és pihenést igényel, aminek következményeként elmaradnak fellépések, így az szintén kiesett összeg.
Egy ügyvéd (Talán épp VV Eszter?) már tanácsot is adott VV Sehinek, hiszen ilyen esetben lehet jogorvoslattal élni. Minden anyagi kár ami érni fogja a lányt, és bizonyítani lehet, hogy ebből az okból kifolyólag jelentkezett, az perelhető. Sőt van lehetőség nem anyagi kártérítésre is, amennyiben bizonyítani tudja, hogy emiatt megváltozott az élete. az ügyvéd annyit mondott, hogy jó esélyekkel, itt több millió forint is lehet a kártérítés.

Vélemény, hozzászólás?