Muri Enikő

Muri Enikő tinédzserkorában megnyerte a VIVA Shibuya karaokeversenyét. 2010-ben az X-Faktorban tűnt fel, de mentora, Geszti Péter úgy döntött, hogy nincs még készen az élő show-ra, ezért hazaküldte. Enikő idén újra szerencsét próbált a műsorban, és egészen a második helyig menetelt.

Muri Enikő a 2011-es X-Faktor versenyzője, Nagy Feró mentoráltja. Kiskora óta imád énekelni, habár szülei nem támogatták őt eleinte. Kereskedelem-marketing szakon végezett a nyíregyházi Sipkay Barna Szakközépiskolában, jelenleg a Gór Nagy Mária Színitanodában végzőse. Nem áll távol tőle a színészet sem.
Érdekességek: Kedvenc előadói Christina Aguilera, Beyoncé, Robbie Williams és Michael Buble. Kedvenc filmje a Szerelmünk lapjai, a Kedves John, az Elrabolva és a Schindler listája. Kedvenc színe a barna, a narancs, a piros és a kék. Hobbija a zene, a filmek, a színház és az olvasás. Imádja anyukája rakottkrumpliját és nagymamája húslevesét.
Zenei karrier: Enikő tinédzserkorában a VIVA karaokeműsorában, a Shibuyában tűnt fel, amit meg is nyert. Később eltűnt a köztudatból, egészen 2010-ig, amikor jelentkezett az X-Faktorba. Már a válogatón lenyűgözte a zsűritagokat és a közönséget, de mégsem került be az élő műsorba. Ekkor csalódottságában eldöntötte, felhagy énekesi pályafutásával, de meggondolta magát, és 2011-ben újra feltűnt. Nagy Feró mentoráltjaként második helyezett lett.
A műsor után megjelent Az első X albuma, amely a versenyben elhangzott dalokat tartalmazza. A Mahasz albumeladási lista második helyéig jutott.

Vélemény, hozzászólás?