Dubnicz Alexandra

Alexandra azért jött a playmate-versenyre, hogy mindenkinek bebizonyítsa, képes megnyerni. Szeretné folytatni azt a hagyományt, hogy természetes lányok (is) győzhetnek a versenyen. Szerinte esélyeit növelik igéző szemei és kislányos bája. Hosszútávú célja, hogy egyedül is sikeres tudjon lenni az életben.

A férfiakkal alapvetően nincsenek elvárásai, fontosak számára a beszédes szemek, hogy a férfi kedves és okos legyen, de a legfontosabb, hogy nagyon szeresse Tündét. Saját bevallása szerint nagyon bevállalós, az ágyban is: mindent megteszek, hogy a másiknak jó legyen – teszi hozzá mosolyogva. Egy romantikus vacsorával, vagy valami egzotikus dologgal lehet venni a lábáról. Az ágyban azt szereti, ha a férfi van hátul, de a 69-es póz is a kedvencek között van, és volt már, hogy ölötzőkabinban estek egymásnak a párjával.
Szerinte a szépséghez nagyon fontos a mosoly, valamint a választékos beszédstílus is. Kedvenc playmate-je Voksán Virág. A szeme és a teste tetszik a legjobban Tündének.
A da Vinci kódot szerette olvasni. Ha teheti lazacfilét eszik, buliban pedig egy Malibura hívd meg, ha tutira akarsz menni. Alapvetően a vígjátékokat szereti nézni, kedvenc sorozata a Nagyágyú. Legszívesebben egy Audi TT-t hajtana, imádja a focit, kedvenc csapata a PMSC. Mell/derék/csípő: 75/62/92 cm.

One thought on “Dubnicz Alexandra

Vélemény, hozzászólás?