Knapp János Pál polgármester szexképek

Lengyel Zoltán a jelek szerint műfajt teremtett a polgári oldalon. Az egykori fideszes, majd MDF-es képviselő meztelen képei után most a Meggyes polgármester köz- és magánéleti botrányai által megtépázott esztergomi közélet tett szert egy pornóikonra a város fideszes alpolgármestere személyében. Knapp János Pál, Esztergom alpolgármestere látható azokon a felvételeken, amelyeket a pina.hu pornóoldalra töltöttek. Az érintett az Indexnek megerősítette, hogy ő szerepel a képeken, de azokat „családi, intim” fotóknak minősítette mert azokon vaginát nyal és pénészét mutogatja.
A STOP-nak Knapp János Pál se nem cáfolta, se nem erősítette meg, hogy a képeken ő látszódna, mint mondta, „nincs ilyen emlékem az elmúlt öt évből”.
Az alpolgármester az Index kérdésére viszont elismerte, hogy a megjelent fotókon ő szerepel, de mint mondta: a képeket második feleségével maguknak készítették. Az alpolgármester szerint az 1999-ből vagy 2000-ből származó fényképek egyik számítógépének feltörésével kerültek idegen kézbe.
A képek először 2008-ban bukkantak fel újra. „Ez még csak a kezdet” – ezzel a kísérőszöveggel érkezett Knapp irodájába és a Fideszhez egy-egy levél, amelyhez fénymásolatokat mellékeltek a feladók. A küldeményt alig néhány nappal Meggyes Tamás házának és autójának felgyújtása előtt kézbesítették. A képlopás miatt az alpolgármester rendőrségi feljelentést is tett.
Knapp 1990 óta tagja az esztergomi közgyűlésnek, 2000-től a polgármesteri hivatal kabinetirodáját vezette, 2002-től alpolgármesterként dolgozott. Fidesz esztergomi szervezetének egyik alapítója, 1988 1989-1991 között történelemtanár-napközis nevelő volt a helyi József Attila általános iskolában, később külkereskedelemmel foglalkozott, több cégben töltött be vezető posztot.
Knapp János Pál idén július 8-án jelentette be, hogy augusztus elsejétől megszünteti főállású alpolgármesteri jogviszonyát, és a ciklus hátralevő részében feladatát társadalmi megbízású alpolgármesterként látja el. A lemondásáról szóló közgyűlési előterjesztést júliusban Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere terjesztette be.
Knapp alpolgármesteri feladatát augusztustól havi 247 ezer forintos tiszteletdíjért és 49 ezer forintos költségátalányért látja el, vagyonnyilatkozata szerint korábban főállású munkájáért havi bruttó 602 ezer forintot kapott.
Az Esztergomban megjelenő Hídlap nevű hetilap májusban arról írt, hogy az esztergomi alpolgármester egy fenyegető-zsaroló levelet kapott egy ismeretlen feladótól, melyben a róla készült intim fotók mellett egy rövid üzenet állt: „Ez még csak a kezdet, köcsögök!”. A Hídlap szerint ezt a levelet a Fidesz országos központjába is elküldték.
Esztergom – botránysorozat a Városházán: Esztergom vezető politikusai az elmúlt években többször keveredtek botrányos, jelentős sajtóvisszhangot kapott ügyekbe. 2008 áprilisában felgyújtották Meggyes Tamás alpolgármester épülő házát és autóját.
A Nemzeti Nyomozó Iroda később letartoztatott egy vállalkozót, akit a rendőrök gyújtogatásra való felbujtással gyanúsítottak, ellene – és a szintén elfogott gyújtogatók ellen – az ügyészség tavaly márciusban emelt vádat. Meggyest felesége a Szeretgom.hu nevű portálon 2009 júniusában megjelent interjújában azzal vádolta, hogy rendszeresen bántalmazta. A polgármester később egy interjúban politikai indíttatásúnak nevezte a felesége nyilatkozatát.
A tavaszi országgyűlési kampány idején az internetre felkerült egy felvétel, amelyen Meggyes Tamás egy marihuánát fogyasztó társaság körében látható. Meggyes később azt nyilatkozta, soha életében nem fogyasztott semmilyen kábítószert, a felvétel pedig egy ötvenfős szlovákiai sítáborban készült és a társaság nagy része nem szívott füvet, csak sört ivott.
A nagy elődök: Knapp Pina.hu-s karrierje nem példa nélküli a polgári oldalon. Legutóbb a változatos pártállású Lengyel Zoltán képei arattak osztatlan sikert az internetezők körében.
Lengyel 1994-ben szocialista támogatással nyerte el a Fejér megyei Sáregres polgármesteri címét. 1998-ban már fideszes színekben ismételt; 2002-ben országgyűlési képviselő is a jobboldali párt színeiben lett. 2006 őszén polgármesteri tisztségét, 2007. július elején 2010-es egyéni jelöltségét veszítette el. Néhány nappal később fürdőnadrágban csapott össze rendőrökkel Budapesten, majd egy ország ismerkedett férfiasságával az Index jóvoltából.
Bár Lengyel Zoltánnak csak a két eset után kellett távoznia a Fidesz-frakcióból, politikai karrierje minden valószínűség szerint már a feszület előtt meztelenül pózoló képviselő bájainak nyilvánosságra kerülése előtt véget ért, hiszen a Fidesz – részben polgármesteri tisztségének elvesztése miatt, részben pedig azért, mert a képviselő „elhanyagolta körzetét”; az elmúlt években gyakorlatilag nem látták a környéken se ruhában, se anélkül – visszahívta választókerületi elnöki tisztségéből; ezzel minden valószínűség szerint elesett a 2010-es egyéni országgyűlési képviselő-jelöltségtől is.
2008-ban néhány hónapig Lengyel a Független Kisgazda Nemzeti Egységpártot képviselte függetlenként az Országgyűlésben, majd a nem sokkal később megszűnt MDF-frakcióhoz csatlakozott. Az ellene hatósági személy elleni erőszak miatt indított eljárás során, idén év elején öngyilkosságot kísérelt meg, miután jogerően bűnösnek mondták ki, amiért 2007 nyarán összetűzésbe került az őt Budapesten igazoltatni szándékozó rendőrökkel.

One thought on “Knapp János Pál polgármester szexképek

Vélemény, hozzászólás?