Mészáros Dóra magához illő öregedő csajt választott

Rácz Linda terhessége miatt új csajt kellett maga mellé szereznie Mészáros Dórának a színpadi leszbi show-khoz. A sztriptíztáncos a leginkább külföldön dolgozó Maria Bellucci pornóst választotta, akivel már korábban is dolgoztak együtt. Bellucci nehezen szokik hozzá az itthoni közeghez, ahogyan Mészáros fogalmazott: gyakorolnia kell a toleranciát. Például a részeg legénybúcsúsokkal szemben.

Nemcsak Rácz Lindát érte hetekkel ezelőtt váratlanul a hír, miszerint terhes, hanem színpadi partnere, Mészáros Dóra sem tudta hirtelen, hova kapjon. A két sztriptíztáncos ugyanis évek óta egy párt alkotnak a leszbikus showműsorokban, Mészáros korábban pedig úgy nyilatkozott kettőjük közös, összeszokott munkájáról, hogy már becsukott szemmel tudja, barátnője a színpad melyik részén táncol. A lányoknak sok előre lekötött fellépésünk volt, több hetes német diszkóturné, magyar szórakozóhelyek, motoros rendezvények, céges bulik. Ezen felül közös terveik voltak, nagyon sok minden összekötötte őket.
„Linda az első percben, amikor a másállapota kiderült, bizonytalan volt” – mesélte a Velvetnek Mészáros Dóra. „Nagyon át kellett gondolnia, mitévő legyen, hiszen ez egy életre szóló, komoly felelősségteljes döntés. Én azt mondtam, bárhogy dönt, mellette állok. Bevallom ‘férfiasan’, nem vagyok egy sírós típus, de amikor már nyilvánvalóvá kezdett válni, hogy mint fellépőtárs elveszítem őt, eltörött nálam a mécses, irgalmatlan zokogás tört rám. Viszont mint barátnő, megmaradtunk egymásnak, minden nap többször beszélünk, megosztjuk egymással gondunk, bajunk.”
„Az elején nagyon hiányzott, amikor hosszabb útra mentünk, olyan üres volt nélküle az autó” – folytatta Mészáros, aki szerint Rácz Linda egy nagyon karizmatikus személyiség: meghatározó a stílusa, a fellépése. „Kicsit harsány, néha ‘túl sok’, de egyet nem lehet róla mondani: hogy unalmas. Szóval komolyan éreztem a hiányát. Viszont miután azt látom, hogy örömmel várja a kisbabát, ezért én is örülök, hogy kiegyensúlyozott lett, megtalálta a boldogságot.”
A sztriptíztáncos szerint az a nagy szerencséje, hogy nem csak kizárólagosan Rácz Linda volt az egyetlen lány, akivel műsort szokott adni. „Maria Belluccival sokszor dolgoztam együtt, de főleg külföldi kiállítások színpadjain. Vele is megvolt a szinkron, a közös hullámhossz. Nem kóvályogtunk egymás mellett a színpadon, tudtunk figyelni a másik mozdulataira. Ez nagyon fontos egy erotikus duó műsornál. Éppen ezért megkérdeztem tőle, lenne-e kedve gyakrabban műsorozni velem. Szerencsémre igent mondott.”
„Maria nem nagyon preferálta eddig a magyarországi fellépéseket, ezért kicsit tartottam attól, vajon hogy fogja magát érezni ezekben a show-kban. Teljesen más egy külföldi klubban, diszkóban, vagy erotika kiállításon műsorozni több száz, vagy akár ezer ember előtt, mint itthon egy legénybúcsún. A körülmények, a nézők hozzáállása, hosszasan sorolhatnám a különbségeket. Mariának hozzá kellett szoknia ezekhez az új dolgokhoz, persze már az első együtt töltött hétvégén megkapta a „szeretetcsomagot” egy rettenetesen részeg legénybúcsús banda személyében. De ahogy néztem, jól vette az akadályt, lassan beleedződik a tolerancia gyakorlásába.”
Az újdonsült pár máris sok közös műsorra kapott felkérést, állítólag ahová mennek, mindenhová visszahívják őket egy későbbi időpontra. „Tehát a visszajelzések pozitívak, én is jól érzem magam Mariával egy színpadon, hasonló a zenei ízlésünk, ami szintén fontos a műsorok szempontjából. Hepiend lett a dolog vége. Egy valami biztos, valamilyen szinten még jól is jártam, mert egy helyett már két nagyon jó barátnő van mellettem, akikre mindig tudom, hogy számíthatok. Bár egyikőjük már csak a magánéletben, azért örülök, hogy így alakult.” – írja a Velvet.

27 comments on “Mészáros Dóra magához illő öregedő csajt választott

Vélemény, hozzászólás?