Stohl András telefonszáma

Börtön helyett ismét a tévébe kerülhet a drogos Stohl – itt a mobilszáma, ha esetleg lenne hozzá egy-két szava. Kapcsolódó cikk: Perrel fenyeget Stohl ügyvédje.
Előzmények: Stohl András embeken és állatokon gázol át – Barátnőjére akarta kenni balesetét Stohl András – Stohl András Viagrára szorul – Stohlnak a volt csaja fel tudta állítani
– Szét fog szedni a média, és megérdemlem – mondta Stohl András a május 8-án hajnalban, ittasan, kábítószer hatása alatt elkövetett közlekedési balesetét követően. A jóslat bevált, a média valóban nem hagyja kihűlni a baleset ügyét, ám a színész és jogi képviselője sem tett lépést a hírfolyam megfékezésére. Stohl András ügyvédje azonban most jelentkezett, mivel a Kuruc.info nyilvánosságra hozta a színész titkosított mobiltelefonszámát. Az ügyvédnő szerint a radikális portál a személyes adatokkal való jogtalan visszaélés bűncselekményét követi el, s ezért felszólítja a szerkesztőket, hogy haladéktalanul távolítsák el a honlapról a mobilszámot.
Nem ez az első eset, hogy a Kuruc ezzel a módszerrel él: korábban több közéleti szereplő, politikus, bíró mobilszáma is megjelent a portálon. Ehhez tartva magukat azt írják, hogy azonnal leveszik a mobilszámot, „amennyiben Stohl András elszánja magát bűnei megbánására és új, a keresztény Magyarországon élő emberhez illő élet elkezdésére, új esélyt adunk neki. Nem kell ehhez mást tennie, mint bocsánatot kérni azoktól, akiknek tönkretette az életét, és azoktól, akiket nap mint nap veszélyeztetett; bőkezűen kárpótolni áldozatait; a rendőrségen őszintén és részletesen feltárni eddigi drogügyleteit, terhelő vallomást téve az őt kábítószerrel ellátó bűnözőkre, ezáltal megszabadítva a társadalmat, gyermekeinket tőlük; büntetésének leülése után pedig tiszta és erkölcsös életet élni, jó példát mutatva ezek után minden bizonnyal megbocsátó rajongóinak és az egész társadalomnak.”

Vélemény, hozzászólás?