Ördög Nóra vállalkozása

Másodállásban pótbarátnőként dolgozik Ördög Nóri. Az RTL Klub műsorvezetőjének vállalkozása önbizalom-hiányos nőkből farag olyan sikeres dívákat, amilyen ő maga. Ördög Nóra és barátnője, Törköly Erika tavaly ősszel közös vállalkozást alapított. A cég neve Angel’s Army (Angyali Hadsereg), nem véletlenül: a két lány egy egész kommandó munkájával tesz sikeressé önbizalom-hiányos nőket.

ordog-nora-vallalkozik

A nevet Erikával találtuk ki. Az angel szó arra utal, hogy angyalként sietünk a lányok segítségére, bár bennem megbújik egy kis ördögi is – mesélte Nóri nevetve.
– Az armyt az egyik barátom ragasztotta ránk, mert amikor a barátnőimmel csoportosan vonulunk az utcán, olyanok vagyunk, mint egy bevetésre induló hadosztály.
A vállalkozás lényege: segítenek a jelentkezőknek, hogy könnyebben érvényesüljenek.
– A honlapunkon lehet regisztrálni, majd telefonon felvesszük az ügyféllel a kapcsolatot, és utána személyesen is találkozunk. Tulajdonképpen egy barátnő szerepét töltjük be, lelki és öltözködési tanácsokat adunk, vagy akár ajándékötletekkel szolgálunk. A jó ízlésünket próbáljuk kamatoztatni – árulta el Nóri.
– Programok szervezésében is közreműködünk, sőt fiúügyekben is megosztjuk a tapasztalatainkat. Kapcsolatainkat kihasználva a legjobb fodrászokkal, sminkesekkel és stylistokkal hozzuk össze az ügyfeleinket – mesélte Nóri. A kommandó munkájába, Nóri párja, Nánási Pál is besegít, az ő fotóstúdiójában készülhet a hölgyek portfóliója.

Vélemény, hozzászólás?