Joe Calzaghe is nőfaló

Joe-CalzagheNejét és nőjét is elhagyta Calzaghe? Joe Calzaghe minden idők egyik legnagyobb bokszolója, a 37 éves walesi bunyós tavaly veretlenül vonult vissza. Ám a nőkkel szemben nem tudja megőrizni fegyelmezettségét. Nem elég, hogy négy éve elhagyta feleségét és két gyerekét Jo-Emma Larvin modellért, most a barna bombázót rúgta ki, miután a brit Szombat Esti Lázban összejött partnernőjével.
Joe Calzaghe, a walesiek büszkesége soha nem tagadta, hogy ragaszkodik családjához, apját és egyben edzőjét, Enzót egy-egy győzelme után úgy ölelte, mintha még mindig kisgyerek lenne. Pályafutását pedig két kamaszfia miatt hagyta abba, a gyermekei már nem szerették volna nézni tovább, ahogy apjukat – még győzelem esetén is – ütik-verik. A mélyen vallásos, kelta keresztes tetoválást viselő Calzaghe azonban magánéletében nem ilyen fegyelmezett.
Nejét, Mandyt és két fiát 2005-ben hagyta el, akkor már egy éve együtt járt a modell – és gyengécske színésznő – Jo-Emma Larvinnel. A roppant dekoratív Larvin azonban hoppon maradt, noha igyekezett jó társa lenne Calzaghe-nak, támogatta a bunyóst a karrierjében, elfogadta gyermekeit. Ám jött Kristina Rihanoff, aki a partnernője lett a brit Szombati Esti Láz című tévéműsorban. Pár hét alatt annyira összemelegedtek, hogy a bunyós elhagyta Larvint. Eleinte nem ismerték be a kapcsolatukat, de aztán kiderült, hogy a BBC stúdiójához közeli szállodában, ahol a szereplőket elszállásolták, rendszeresen együtt töltik az éjszakákat. Ma már azonban egyáltalán nem titkolják szerelmüket.
Más sportolók is táncra perdültek: A Szombat Esti Láz világszerte sok sportolónak adott lehetőséget, Martina Hingis és Szeles Mónika teniszezők, Laila Ali és Evander Holyfield bokszolók, Colin Jackson, Heike Henkel atléták és Peter Schmeichel, valamint Diego Maradona labdarúgók is táncoltak – kisebb-nagyobb sikerrel. A hazai szériában Czene Attila és Kovács Ágnes úszok mutatkoztak be, Katus Attila aerobik-világbajnok pedig meg is nyerte partnernőjével a versenyt.
Joe-Calzaghe-nokkelCalzaghe is falta a nőket
A teniszező milliomons Tiger Woods szexbotránya óta – aki az escort és pornós csajokat részesítette előnyben – a focista John Terry és Ashley Cole is bajba került nőügye miatt. Most az exbunyós Joe Calzagheról rántották le a leplet. Joe Calzaghe profi világbajnok bokszoló többször is Nagy-Britannia legjobb sportolója lett, a királynő kétszer is kitüntette, gyakran nevezik Wales büszkeségének. A keresztény hitét nyíltan hangoztató, veretlenül visszavonult sportolónak még azt is elnézték rajongói, hogy egy csúnya és hosszas válás után hagyta ott nejét, Mandyt és két fiát, Josephet és Connort. Aztán ötéves kapcsolat után modell barátnőjét, Jo-Emma Larvint hagyta faképnél, mert a brit Szombat esti lázban összejött táncos partnernőjével, az orosz Kristina Rihanoff-fal. Még ezt sem vetette a szemére senki – leszámítva talán Jo- Emmát –, ám az már kiverte a biztosítékot, hogy múlt héten kokaintól bódultan fotózták le egy partin. Ezt követően elnézést kért rajongóitól, és azt állította, hogy csak alkalmanként fogyaszt drogot. Ám Jo-Emma lerántotta a leplet róla, és kipakolt ötéves kapcsolatuk legnagyobb sérelmeiről.
– Halálosan beleszerettem, mert nagyon kedves, szerény, családcentrikus férfi volt – emlékszik vissza a modell. – Kapcsolatunk második évfordulóján Velencébe utaztunk, boldogan éltünk egymás mellett. Ám a siker megrészegítette. Egyre féltékenyebb lett, nem engedett dolgozni, gyakran állt a tükör előtt, nézegette magát és csókolgatta az izmait. Először inni kezdett, majd rákapott a kokainra, de igazán akkor hatalmasodott el rajta, amikor tavaly februárban visszavonult. Amikor szakítottunk, már hetente legalább háromszor drogozott, és nem tudott leállni. Anyám azt mondta, hagyjam ott, de még mindig szerettem. Aztán amikor beválogatták a Szombat esti lázba, és megismerte Kristinát, két napra rá egy rövid telefonbeszélgetés során kidobott. Megfenyegetett, hogy ha bárkinek bármit mondok róla, Nagy-Britannia leggyűlöltebb nőjévé tesz. Larvin mégsem hallgat, most James Haskell rögbisztárral kezdett randevúzni. Hogy Calzaghe hogyan mászik ki a bajból, nem tudni…

2 comments on “Joe Calzaghe is nőfaló

Vélemény, hozzászólás?